| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi RC kontrola u Automobilizam i Motori forumu; Evo ovako vidijo sam kod frenda da ima autić na rc kontolu autić je na bengu tak da nebi bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | RC kontrola Evo ovako vidijo sam kod frenda da ima autić na rc kontolu autić je na bengu tak da nebi bilo gle lika! Evo primjer sa neta RC kontola Pa me zanima di toga ima za kupit u zg i koja ja cifra.Znam da nije nekaj jeftino! Hvala |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: RC kontrola fora ful izgleda a najbolje je da si sastaviš svoj mali autić po tvom guštu ako se kužiš u obradu tih djelova na autu,imao sam ja jedan al taj je bio govno,baterije bi odmah crkle a i pretpostavljam da ti autići na koje ti misliš neidu na baterije nekako mi se čine prebrzi da bi išli na baterije ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: RC kontrola Citat:
A to se i podrazumjeva! | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-10-07
Poruka: 18
![]() | Re: RC kontrola Citat:
vecina ovih na filmicu su na nitro (mjesavina sa odredenim postotkom nitrometana, najcesce 16-20%) auti na bengu su najcesce u omjeru 1:5 i isplativiji su litra nitra stoji 60 kn, a za super 98 (koji ide u rc aute bas na benzin)znate kolko dode nitro je u omjerima 1:10, 1:8, cak i 1:6 motori nitra se vrte najcesce do 30 000 okretaja i zato dosta trose motori su od 2 ccm do kojih 9 ccm benzinci su najcesce 23-26 ccm ako nekog interesira mogu mu preporucit jedan ducan u zg-u jos da navedem nitro modeli imaju manju cijenu ali uzmite u obzir da se nitro motor mora stalno postelavat i osjetljiviji je od benzinaca benzinci su u startu skuplji ali pruzaju vise zadovoljstva, gorivo je stalno pristupacno i ako ih se istunira postaju zvijeri cijena kvalitetnog nitraca se vrti oko 3000-5000kn cijena auta na benzin se krece oko 6000 nadalje | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rc kontrola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:45.

a najbolje je da si sastaviš svoj mali autić po tvom guštu ako se kužiš u obradu tih djelova na autu,imao sam ja jedan al taj je bio govno,baterije bi odmah crkle a i pretpostavljam da ti autići na koje ti misliš neidu na baterije