Stranica 2 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 33
Like Tree3Likes

Registracija vozila, produženje i odjava automobila

Raspravljate o temi Registracija vozila, produženje i odjava automobila u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; znaci,odjavim vozilo,vratim rege,i recimo nakon 3/6 mjeseca zelim opet regat/prijavit. moram ponovo vadit nove brojeve/knjizicu vozila/prometnu - i koliko me ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika bobozgb
    Datum registracije
    27-04-06
    Poruka
    175
    Liked
    0 times

Re: Registracija vozila, produženje i odjava automobila

znaci,odjavim vozilo,vratim rege,i recimo nakon 3/6 mjeseca zelim opet regat/prijavit. moram ponovo vadit nove brojeve/knjizicu vozila/prometnu - i koliko me to kosta

thnx

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    19 times

Citat Pravi autor: bobozgb Pogledaj Poruke
    znaci,odjavim vozilo,vratim rege,i recimo nakon 3/6 mjeseca zelim opet regat/prijavit. moram ponovo vadit nove brojeve/knjizicu vozila/prometnu - i koliko me to kosta

thnx
    oni tvoje brojeve čuvaju 3mj
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,206
    Liked
    1189 times

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    495 times

svašta

onog tko je uopće i izmislio da se lijepe izvana treba u top i na mars...ili mu barem otkaz dat
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
    jel se može registracija uzet na manje od godinu dana?
    Citat Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
    Ne.
    Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Ne možeš...
    Auto se može registrirat na manje od godinu dana

igi
    igi je offline
    Regularni forumaš
    Datum registracije
    13-10-06
    Poruka
    126
    Liked
    3 times

Pozdrav. Registracija mi istiće 25.7. a planiram ići na more prije tog datuma. Zanima me dal se može produžit registracija prije tog datuma, da se ne vraćam bezveze natrag u ZG.

Regularni forumas
    Datum registracije
    21-11-08
    Poruka
    122
    Liked
    0 times

možeš ti i šest mjeseci prije ponovo sve platit,tj. osiguranje,tehnički i ostalo,neće se oni bunit....

Početnik
    Datum registracije
    24-01-12
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pushing Pogledaj Poruke
    možeš ti i šest mjeseci prije ponovo sve platit,tj. osiguranje,tehnički i ostalo,neće se oni bunit....
    Zanima me da li se moze neko auto npr:golf 2 registrovati manje od 1 godine? npr: 3-6 mjeseci? Unaprijed hvala

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,908
    Liked
    400 times

može, ne znam točno koji su sve paketi ali mislim da ima na 15 dana, mjesec, 2 mjeseca, dalje ne znam
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

ja nisam čuo da se to može kod nas