idi k elekricaru, on bi to moral odma sloziti...
Raspravljate o temi renault 5 - lampe u farovima... u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Pozdrav svima Ovako .. danas idem ja do getroa i vracam se na parking do auta.. kad malo prije mog ...
idi k elekricaru, on bi to moral odma sloziti...
Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon.
Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije.
xenon u renaultu 5 campus![]()
u tom renault 5 je josh Clarion radio, magnat zvucnici u vratima, magnat zvucnici na polici u bunkeru (home made polica od iverice debele), Magnat sub s home made kutijom od iverice,Magnat pojacalo s 16 kvadratnim kabelima direktno s akumulatora
to je poseban auto...do 160,170 ide bez beda
osim toga to nisu prava xenon svijetla nego su obicne sranje zarulje... tako da nemash se sta "lolat"![]()
Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon.
Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije.
al nisu xenoni za sminku... nego da se bolje vidi po noci...
a i kaj je najbitnije, zarulje nemaju veze s xenonom u ovom slucaju...
Ček ček. Jesi ti kupio xenon zarulje ili fake xenon zarulje?
Ako su prave xenon zarulje moš se jebat jer moras prvo balaste i inu elektroniku kupit i ugraditi da bi ih mogao koristiti. A ak si kupio fake xenon zarulje onda me zanima koje inace zarulje koristis? H1, H4 ili H7?
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu