| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Renault Megane Ultima Edition u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: dave slazem se s konstatacijom za EVO i samo sam cekao kad ce netko spomenuti to G ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 830
![]() | Re: Renault Megane Ultima Edition To su automobili koji su definitivno precijenjeni.Trenutno da imam vrijedost novca koju oni koštaju,nikada nebih pogledao njih dvojicu.Meni osobno u obzir bi došli polovni auti više klase,kao jedan npr.E46 M3 koji je za klasu bolji od obadvojice navedenih,ili čak M5 starije linije,koji je nebo i zemlja od VW precijenjinih proizvoda.Moje osbno mišljenje je,izbjegavajte VW jer je precijenjen i nenudi ono što nude drugi auti za puno manje novca. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Renault Megane Ultima Edition Citat:
za stražnji pogon granice gotovo da i nema, jer stražnji kotači služe samo za prenošenje snage na podlogu... u slučaju automobila sa prednjim pogonom, kotači moraju prenositi snagu, skretati! i obavljati većinu kočenja... zato je velika razlika i zato mu je neshvatljivo zašto staviti 255 konja na prednje kotače... jedina stvar koja ga donekle spašava je blokada prednjeg diferencijala, ali opet ja bi rađe R32 koji ima pogon na sva 4 kotača i nenadjebiv zvuk šestaka (dave...) | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Renault Megane Ultima Edition Citat:
![]()
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Renault Megane Ultima Edition Citat:
pa eto vidiš,možda je baš zamisao ovog auta i bila teža podupravljivost i "sirovije" auto kojeg će tribati znati voziti ![]() jebo auta od 700 ks ako ti silna elektronika zabranjuje potegniti "škripu"!! | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Renault Megane Ultima Edition Citat:
![]()
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"