Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Retrovizor na Puntu u Automobilizam i Motori forumu; Napuklo mi je ogledalo na lijevom retrovizoru na Puntu sx. Jel zna netko kako se to ogledalo moze zamijeniti? Jel ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-06, 19:37   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-01-06
Godina: 32
Poruka: 5
supertruper se izdvaja iz mase
Question Retrovizor na Puntu

Napuklo mi je ogledalo na lijevom retrovizoru na Puntu sx. Jel zna netko kako se to ogledalo moze zamijeniti? Jel ga mogu zamjeniti sam ili moram u servis? Pretpostavljam da se može kupiti samo ogledalo a ne cijeli retrovizor. Inače plastika nije oštećena.
Tenx!
supertruper je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 19:44   #2 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
Re: Retrovizor na Puntu

iščupaj nekom retrovizor, taj će nekom drugom i tako u krug. tako to ide
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 19:46   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

E al kakvih odgovora ima na ozbiljne probleme ja to ne mogu vjerovat

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 19:46   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa da, pa nećeš valjda kupiti, hahahhahahaha
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 19:46   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Gogy
E al kakvih odgovora ima na ozbiljne probleme ja to ne mogu vjerovat

pa ja bi to napravio, bez problema, pa koliko sam samo sportskih anteni uzeo

ako nekome fali upsssss
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 19:54   #6 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Kristijan
pa ja bi to napravio, bez problema, pa koliko sam samo sportskih anteni uzeo
Znači kod tebe je moja antena

Jebemu, pliz neki ozbiljan odgovor!
supertruper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 19:58   #7 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,300
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

De,ozbiljno i mene zanima,pogotovo ako ima negdje za kupit recimo kromirani retrovizori za puntića,vidio na jednomskoro skinio
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 20:01   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,234
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa vrlo jednostavno.
Svaka staklarska radnja reže ogledala po mjeri.
U Brodu naplate do 50 kn, i to zavisi kako kome.
Samo ogledalo ima smiješnu vrijednost, silikon kojim ga zaljepe također košta par kuna.
Najveći je problem što moraš čekat 3-4 sata da silikon zaljepi.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 20:12   #9 (permalink)
Starter

Ne znam da li se ona plastika oko ogledala uopće može skinut a da se ne potrga. Ako se može, ja bi to skinuo, izvadio staro ogledalo, zalijepio novo, i to je to.
Sranje, ne da mi se zbog toga ić u servis.
supertruper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-06, 20:17   #10 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,234
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa koliko ja znam to rade samo staklari, a u servisu ti jednostavno naplate novi + ugradnja.
Ma nedavno sam kolegici išao kupit polovni žmigavac za Tipa.
Ima neki autolimar na Dubravi kod kojeg su ti djelovi 5 puta jeftiniji nego novi.
Pogledaj u plavi oglasnik.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: puntu, retrovizor

« Filteri | gume »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113