| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Retrovizor na Puntu u Automobilizam i Motori forumu; Napuklo mi je ogledalo na lijevom retrovizoru na Puntu sx. Jel zna netko kako se to ogledalo moze zamijeniti? Jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-01-06 Godina: 32
Poruka: 5
![]() | Napuklo mi je ogledalo na lijevom retrovizoru na Puntu sx. Jel zna netko kako se to ogledalo moze zamijeniti? Jel ga mogu zamjeniti sam ili moram u servis? Pretpostavljam da se može kupiti samo ogledalo a ne cijeli retrovizor. Inače plastika nije oštećena. Tenx! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Retrovizor na Puntu E al kakvih odgovora ima na ozbiljne probleme ja to ne mogu vjerovat ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: Retrovizor na Puntu De,ozbiljno i mene zanima,pogotovo ako ima negdje za kupit recimo kromirani retrovizori za puntića,vidio na jednom skoro skinio
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Retrovizor na Puntu Pa vrlo jednostavno. Svaka staklarska radnja reže ogledala po mjeri. U Brodu naplate do 50 kn, i to zavisi kako kome. Samo ogledalo ima smiješnu vrijednost, silikon kojim ga zaljepe također košta par kuna. Najveći je problem što moraš čekat 3-4 sata da silikon zaljepi. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-01-06 Godina: 32
Poruka: 5
![]() | Re: Retrovizor na Puntu Ne znam da li se ona plastika oko ogledala uopće može skinut a da se ne potrga. Ako se može, ja bi to skinuo, izvadio staro ogledalo, zalijepio novo, i to je to. Sranje, ne da mi se zbog toga ić u servis. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Retrovizor na Puntu Pa koliko ja znam to rade samo staklari, a u servisu ti jednostavno naplate novi + ugradnja. Ma nedavno sam kolegici išao kupit polovni žmigavac za Tipa. Ima neki autolimar na Dubravi kod kojeg su ti djelovi 5 puta jeftiniji nego novi. Pogledaj u plavi oglasnik. |
| | |
![]() |
| Tagovi: puntu, retrovizor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.

---ex moderator---

skoro skinio