| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi SKORO SAM POGINIO!!! u Automobilizam i Motori forumu; sta mi se desilo danas... ujutro sve ok auto vozi i koci.. i parkiro ga i poslje jedno sat vremena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-04-08 Godina: 21
Poruka: 154
![]() | SKORO SAM POGINIO!!! sta mi se desilo danas... ujutro sve ok auto vozi i koci.. i parkiro ga i poslje jedno sat vremena idem vozit i kocnica mi je jako nisko bilo.. i kad sam stisko culo se ono sssss kao da ima zraka ...i ok dodjem kuci i pogledam ulje, ono ulja nema!!!!!!!!!!! a i poklopac nije bio dobro zavrnut, tj na jednom kraju je bilo cak i prostora da iscuri ulje i zrak udje.. svasta,, neznam kako je to moguce,i sta se desilo? malo ima znak ulja pokraj poklopca al da toliko iscuri, il sta vec?????da sam jos malo vozio, vjerojatno bi otkazale kocnice |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SKORO SAM POGINIO!!! I zbog toga je skoro poginuo...uvijek imas rucnu u najgorem slucaju
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SKORO SAM POGINIO!!! Jel ti možda voziš golfa III?
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.