Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678
Pokazujem rezultate 71 do 77 od 77

SLIKE FERRARIJA S HR Regama?:hmm

Raspravljate o temi SLIKE FERRARIJA S HR Regama?:hmm u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; a onaj tko ih je "zaradio" prljavi su poslovi u igri. U HR moras biti s one strane zakona, bez ...

Starter
    Datum registracije
    26-02-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: SLIKE FERRARIJA S HR Regama?:hmm

a onaj tko ih je "zaradio" prljavi su poslovi u igri. U HR moras biti s one strane zakona, bez obzira radilo se to o kupoprodaji zemljista pa si podmitio nekoga da to postane gradjevinsko, uvozu automobila (koji dealer kod nas nije varao s dokumentima?), ili nesto trece... Tako da su za mene price o super cars u HR totalno sick! Divimo se lopovcinama koji ne sakrivaju da su varali i krali!!!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: munjeviti Pogledaj Poruke
    a onaj tko ih je "zaradio" prljavi su poslovi u igri. U HR moras biti s one strane zakona, bez obzira radilo se to o kupoprodaji zemljista pa si podmitio nekoga da to postane gradjevinsko, uvozu automobila (koji dealer kod nas nije varao s dokumentima?), ili nesto trece... Tako da su za mene price o super cars u HR totalno sick! Divimo se lopovcinama koji ne sakrivaju da su varali i krali!!!
    neki ljudi godinama za takve aute rade ali ih pošteno zarade,ali rijetki su taki,RIJETKI!!
    većina tih auta ima isto podrijetlo plaćeno novcem porezni obveznika.....imam u susjedstvu par takvih auta pa znam dosta o tome.....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika TBWS4E
    Datum registracije
    28-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    547
    Liked
    0 times

ali nikad necu zaboravit kad je neki mulac (pretpostavljam dan) dosao s ferrarijem gs regi na 402 sr.to je bilo prije dvije g. i tako stoji ferrari mi se divimo i prošli cijeli krug i vraćamo se do ferkana kad dolzi neki džip i izlazi neki stariji gospodin zaljepi klinji koji je stajao do ferkana (taj isti decko koji ga je dovezao) par zidarskih i posalje ga u dzipa a on odveze ferkana. haha. to je bio šou program
    Svi smo mi Don ka ĆUNA

Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: TBWS4E Pogledaj Poruke
    ali nikad necu zaboravit kad je neki mulac (pretpostavljam dan) dosao s ferrarijem gs regi na 402 sr.to je bilo prije dvije g. i tako stoji ferrari mi se divimo i prošli cijeli krug i vraćamo se do ferkana kad dolzi neki džip i izlazi neki stariji gospodin zaljepi klinji koji je stajao do ferkana (taj isti decko koji ga je dovezao) par zidarskih i posalje ga u dzipa a on odveze ferkana. haha. to je bio šou program
    nije gs nego OG tablice,stari od dana lipošćaka,to sam gledao kada ga je stari našamarao na grobniku.....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika TBWS4E
    Datum registracije
    28-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    547
    Liked
    0 times

da, da .pardon OG su rege onda bile.....a li predobra scena. haha
    Svi smo mi Don ka ĆUNA

Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

stari je došao čini mi se s nekakvim tuaregom,ako sam dobro zapamtio,ali kada mu je zategnu par odgojnih ja sam odvalio.....hehehehe....

Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

to vam je ono,što vam sinčići bogatih tajkuna do svega lako dolaze i ništa svoje necijene što im roditelji dadu,jer mislim da je taj lik kupio toga ferraria za svoju lovu nebih se sigurno tako ponašao,a zato je i roditelj pravilno postupio,odi ti mali u kurac nisi ti dao lovu nego ja,marš kući....
    imamih ja taki u kvartu pa znam kako se ponašaju,jer nemožeš ti glumiti silu ako nemaš pokrića za to.....
    Zadnji Uredio sheik_mohamed : 13-04-10 u 16:12

Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678

Lajkaj nas na Facebooku