Raspravljate o temi SLIKE FERRARIJA S HR Regama?:hmm u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; a onaj tko ih je "zaradio" prljavi su poslovi u igri. U HR moras biti s one strane zakona, bez ...
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
ali nikad necu zaboravit kad je neki mulac (pretpostavljam dan) dosao s ferrarijem gs regi na 402 sr.to je bilo prije dvije g. i tako stoji ferrari mi se divimo i prošli cijeli krug i vraćamo se do ferkana kad dolzi neki džip i izlazi neki stariji gospodin zaljepi klinji koji je stajao do ferkana (taj isti decko koji ga je dovezao) par zidarskih i posalje ga u dzipa a on odveze ferkana. haha. to je bio šou program
Svi smo mi Don ka ĆUNA
da, da .pardon OG su rege onda bile.....a li predobra scena. haha
Svi smo mi Don ka ĆUNA
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
to vam je ono,što vam sinčići bogatih tajkuna do svega lako dolaze i ništa svoje necijene što im roditelji dadu,jer mislim da je taj lik kupio toga ferraria za svoju lovu nebih se sigurno tako ponašao,a zato je i roditelj pravilno postupio,odi ti mali u kurac nisi ti dao lovu nego ja,marš kući....
imamih ja taki u kvartu pa znam kako se ponašaju,jer nemožeš ti glumiti silu ako nemaš pokrića za to.....
Zadnji Uredio sheik_mohamed : 13-04-10 u 16:12