| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Slike ( šta vozite ? ) u Automobilizam i Motori forumu; imam i ja jedno pitanje za gospodina dalibora jel taj lipi bmw ovo lito bia u zd na servisu kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #381 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 956
![]() | Re: Slike ( šta vozite ? ) imam i ja jedno pitanje za gospodina dalibora ![]() jel taj lipi bmw ovo lito bia u zd na servisu kod jednog majstora koji je poznat da alfice sređuje...alfa zd mu je i nick na nekim forumima |
| | |
| | #385 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Slike ( šta vozite ? ) Citat:
![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej | |
| | |
| | #388 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-02-08 Lokacija: Zagreb, ljeti Nin,zimi u planini na mot.sanjkama....
Poruka: 56
![]() | Citat:
Da, bio sam u posjetin kod alfe-zd. Nisam nista servisirao kod njega nego se znam s njim preko oldtimer kluba.... To je L7 , kako u prometnoj pise 750il L7 stavio sam kompletno pa neka ljudi citaju ako zele....!!
__________________ http://s136.photobucket.com/albums/q...or-Zg/?start=0 http://www.vila-dalibor.com Zadnji Uredio Vuxs : 17-09-08 u 11:48. | |
| | |
| | #390 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-08 Lokacija: na stazi za streetrace Godina: 28
Poruka: 44
![]() | Re: Slike ( šta vozite ? ) Evo malo i moje pile ![]() ![]() ![]() nadam se da cura ne smeta ![]() ![]() ![]() ![]() usporedbe radi, da se vidi sto je tunning ![]() ![]() ![]() ![]() i to je to 280ks , oko 4.8sec 0-100 km/h, top speed oko 260 km/h ![]() ![]() ![]()
__________________ streetracer ![]() "CESTA NIJE PISTA" (vec trkaca staza) "NO TURBO NO FUN" |
| | |
![]() |
| Tagovi: auti, slike auta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.