| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Strašna prometna nesreća pored željezničkog kolodvora u Automobilizam i Motori forumu; jučer kada sam vozio ove jedne kuje doma, prolazio sam pored željezničkog kolodvora na zeleni val, i toyota land cruiser ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Strašna prometna nesreća pored željezničkog kolodvora jučer kada sam vozio ove jedne kuje doma, prolazio sam pored željezničkog kolodvora na zeleni val, i toyota land cruiser mislim da je, neki sivi đip se zabio u stup i na krovu je završio, auto je skroz sjeban i zgužvan bio, ne mogu vjerovati kak se to moglo dogoditi, tamo ga baš i nemre ni stisnuti, u novinama nigdje ništa ne vidim |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Strašna prometna nesreć pored željezničkog kolodvora trebo si slikat i tu skeljit.. .pa da vidiš kako bi "neki" portal odma' prepiso ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Strašna prometna nesreć pored željezničkog kolodvora ... veliš.. nemreš slikat dok ti prangija puca po hlačama ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Strašna prometna nesreć pored željezničkog kolodvora Zato DON'T DRINK AND DRIVE fakat nije pametno
| | |
![]() |
| Tagovi: kolodvora, nesreca, pored, prometna, stras na, zeljeznickog |
« Novi NSX?
|
Opel Astra GTC »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.

---ex moderator---