| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Sudar 2 policijska auta nasred trga bana jelačića!!! u Automobilizam i Motori forumu; C/P s jednog auto foruma..... evo, r***o nam je ulovio strumfove u saobracajki. link na 24 sata covjek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sudar 2 policijska auta nasred trga bana jelačića!!! C/P s jednog auto foruma..... evo, r***o nam je ulovio strumfove u saobracajki. link na 24 sata covjek uredno zabiljezi sve kako se desilo, posalje fotke u 24 sata i onda objave njegove fotke i zafrknu covjeka za ekskluzivu nigdje nije objavljena bila jos niti jedna rijec o nesreci kad im je poslao mail i sad eto...24 sata dobio ekskluzivu a covjek bananu.evo ostalih fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slikano je s dva mobitela tako da kvaliteta fotki oscilira ![]() EDIT: skinuli su clanak s 24 sata
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Sudar 2 policijska auta nasred trga bana jelačića!!! ja dok sam bio djete mislio sam da se policija nemože sudariti... ![]()
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sudar 2 policijska auta nasred trga bana jelačića!!! Vidis, zanimljivo je to kad se panduri sudare... Mogu sami sebi napravit zapisnik... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
« Bmw 318d
|
Šta se vozi??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.

nigdje nije objavljena bila jos niti jedna rijec o nesreci kad im je poslao mail i sad eto...24 sata dobio ekskluzivu a covjek bananu.