| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Super 95 u Automobilizam i Motori forumu; jel netko zna više o ovom gorivu? jel to stvarno nečisto tolko, jel bi mogo ja to sipat u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Super 95 ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Super 95 Meni je sada stari tankao u 206icu 100tku. Primjeti se da auto bolje vuce... To inace meni stari tanka u SLO, ali odnedavno OMV-ove pumpe imaju i kod nas to gorivo. Par lipica skuplje, a olaksate dusu automobili iako valjda pripaziti na temp motora jer ide za 5 stupnjeva otpr. na gore.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Purger | Re: Super 95 Citat:
Nisam nigdje uspio naći kaj se događa i jel jako šteti ako i točiš to gorivo jer sam i ja par puta natanko taj super 95 ! Pa sam se sad zabrinuo. Nisam primjetio neke posljedice toga.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Super 95 Citat:
jedini je problem kaj neznam ni jednu pumpu u gradu koja ima taj super 95 | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Super 95 Citat:
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 215
![]() | Re: Super 95 ja u svoju sierru ('89, s katalizatorom) točim i jedno i drugo, kak naletim i nisam baš primjetio nekui razliku, al to je vjerojatno zato kaj je stari auto, na novijim motorima se možda i kuži razlika
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
![]() |
| Tagovi: super |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Billbija | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:00 |
| Shockwave - igrice - linkovi | RubberDuck | Igre | 2 | 07-07-05 22:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.