| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi tempomat u Automobilizam i Motori forumu; evo veću glupost u životu nisam čuo, što je to tempomat? nešto uza klimu hahhahahahhahahahahhaha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tempomat regulator brzine ili bolje rečeno voziš se po autoputu namjestiš an tempomatu brzinu 130 km/h i makneš nogu sa gasa i auto ide cijelo vrijem 130km/h dok mu ti de odrediš drukčije! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-06
Poruka: 54
![]() | Re: tempomat Hm, pa nije to tako nova stvar. Nekad se to u americkim kolima zvalo Overdrive (60-ih), a poanta je bila da ima najbolju putnu brzinu uz najekonomicniji utrosak goriva. U novije vrijeme ga je najbolje "ustimao" Mercedes u paru s Distronicom. Kazu ljudi da radi fenomenalno. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: tempomat korisna stvar, al ja osobno preferiram da nema previše elektronike u autu, jer kad vozim volim ja imati sve pod kontrolom, a ne da imam hrpu elektronike koja mi određuje sve u vožnji (posebno sam alergičan kad ti u novijim autima počne pištati ak se nisi zavezao), onda se osjećam ko u Enterpriseu
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
![]() |
| Tagovi: tempomat |
« Novi Hyundai Santa FE
|
focus »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.