| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi toyota celica u Automobilizam i Motori forumu; to mi je trenutno najljepsi auto za moje mogucnosti i zelje! voljela bih znati sta vi mislite! 2001_Toyota_Celica.jpg voljela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | toyota celica to mi je trenutno najljepsi auto za moje mogucnosti i zelje! voljela bih znati sta vi mislite! 2001_Toyota_Celica.jpg voljela bi da izgleda ovako 2002-Toyota-Celica-02812061990002.jpg ali biti ce ovakva
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: toyota celica ja taj model uopće ne mogu naći na stranici toyote hrvatska. možeš staviti neke podatke?
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Celebrity | Re: toyota celica ej, ja sam zensko i meni je nabitnije da mi je auto lijep! ![]() uzela bi onu slabiju GT od 140 ks,ima 6 brzina u hrvatskoj ih ima malo,ja cu po svoju ici u njemacku,to je model iz 2002
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: toyota celica neloše, nažalost mislim da se ne proizvodi više a možda se i varam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 18-07-08 u 00:23. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: toyota celica pazi se, ti sportski auti su često izganjani i izlupani, obavezno voditi nekog da to provjeri inače fino, provozaš me kad ju kupiš? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: toyota celica jedino što će ti bit veliki problem za dijelove ako bude što trebalo, inače je s toyotama uvijek problem sa dijelovima jedan poznanik je čekao far za yarisa skoro mjesec dana i to samo jebeni far zamisli da treba nešto ozbiljnije
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Celebrity | Re: toyota celica a to je moj hir i zelim si ga ispuniti! ne volim male zenskaste aute,to su za mene kotrljajuci kontejneri,sve drugo sto mi se svidja mi je preskupo zasada! trosi dosta,ali ugradit cu plin! daidza,ne brini,samo strucnjaci idu samnom u kupovinu ![]() i onda cu dopalit po tebe
| | |
![]() |
« Kazne u prometu
|
Low Riders »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.