| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Trebam uslugu Citroen Xsara u Automobilizam i Motori forumu; Tražim za auto (Xsaru) slike za armaturu znači postoječu hoču zamjeniti novom!! To je ono di piše kh/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tražim za auto (Xsaru) slike za armaturu znači postoječu hoču zamjeniti novom!! To je ono di piše kh/m,koliko ima benzina itd. Onaj tko mi nađe plačam pivu,dvije nije bitno... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Gamer Guru | Citat:
ja sam crko kada sam ovo vido... da kh/m? Sta to znaci kahlica po metru? Valjda km/h - kilometara po satu...Probam ti ja nesto naci vidio sam takvih stvari. Inace ti treba ista za chiptuning? Ima jedna firma koja dobro sredjuje chiptuning. BTW. Sijecam se da si trazio kako ce izgledati felge na tvojoj xsari, sada ovo... Jel se ti igras NFS: Undergorunda i ovog Most Wanteda u pravom zivotu ili :
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neče biti nakinđuran... ....zatamljena stakla...15 cola felga (kromirana ) sa širokim gumama, umjesto prednje maske ide mrežica, auspuh od motora cijeli novi a i muzika još nije gotova (još idu dva sabu u bunker ... ..e da i lajsne i retrovizori idu u srebrnu boju |
| | |
![]() |
| Tagovi: citroen, trebam, uslugu, xsara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

:

---ex moderator---