| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Ugradnja dodatne opreme u Automobilizam i Motori forumu; Želio bih ugraditi daljinsko centralno zaključavanje u svoj Punto (3v). Koliko to otprilike košta i može li netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja dodatne opreme Moze kostati uvrh glave soma kuna. Za preporuku servisa reci iz kojeg si dijela Hrvatske
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Ugradnja dodatne opreme Postoji, samo je pitanje isplativosti. Imaš u Zg nekoliko servisa za naknadno postavljanje klima. Šta je pegi?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Ugradnja dodatne opreme Pegi (Peglica) poljski Fiat. Može se dobiti od 500 do 2000 kn, ovisno koliko ima do registracije. Ali ja ne želim auto bez klime, premda nisam siguran da peglicin motor može podnijeti klimu? Sve u svemu ako doplatim 4.000 kn za klimu dobiti ću malecki autić s rezervoarom od 9 litara, koji mogu parkirati i u rašlje za bicikle.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 21-05-07 u 11:10. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Ugradnja dodatne opreme Maslow nema potrebe da radiš sprdnju iz ove teme
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Ugradnja dodatne opreme A koliko bi mogla koštati ugradnja? ZGB Da li se prilikom daljinskog zaključavanja/otključavanja defultno pale žmigavci automobila (korisno kad je auto na velikom parkiralištu) ili to ovisi o konkertnom paketu? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja dodatne opreme Jesi dobio moj PM?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: punto |
« sudari
|
luda Honda Accord »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.