| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Ugradnja plinske instalacije-OPEL ASTRA 1,6I u Automobilizam i Motori forumu; Et da budem kratak i jasan. Molio bih da mi malo pomognete, koliko bi kostala ugradnja plinske instalacije sa atestom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-10-07 Godina: 24
Poruka: 49
![]() | Ugradnja plinske instalacije-OPEL ASTRA 1,6I Et da budem kratak i jasan. Molio bih da mi malo pomognete, koliko bi kostala ugradnja plinske instalacije sa atestom U Opel Astru 1,6i 75KS, godina proizvodnje 1992. Na njoj nije ovaj pravi injektor nego neki poluinjektor. Tako da ako netko zna da mi javi. Jer ova poskuljenja oko goriva mi malo idu na zivce, od sutra litra eurosupera 8,25 kn. Hvala vam |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-07 Godina: 29
Poruka: 4
![]() | Re: Ugradnja plinske instalacije-OPEL ASTRA 1,6I Ugradnja bi te kostala oko 5000kn ovisi o marki instalacije plus 1200kn atest i ostali troskovi.Taj motor ti je dobar i zahvalan za ugradnju plina jos si stavis bocu od 48lit umjesto rezervnog tocka i uzivaj... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ugradnja plinske instalacije-OPEL ASTRA 1,6I To ce mu reci na tehnickom, moj je susjed morao ici napuniti i jedan i drugi full i onda doc nazad s autom na tehnicki, on je ugradivao prije mjesec dana...
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-12-07 Godina: 29
Poruka: 12
![]() | Re: Ugradnja plinske instalacije-OPEL ASTRA 1,6I Citat:
nego malo polakse i manje vozaj pa ti potrosnja padne ispod 10 litara. ![]()
__________________ nije glup ak je lud...nitche | |
| | |
![]() |
« Corveta ZR1
|
dvotaktni motor »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.