| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Vaš auto snova... u Automobilizam i Motori forumu; Koje je auto koje bi ste željeli najviše da imate, za mene je to aston martin...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaše auto snova... prvo hrvatski nauči, ako nisi shvatio, a vidim da nisi zbog lokacije odkud dolaziš, veli se ''vaš auto iz snova'' al dobro, ko sam ja da ti sudim, moj auto iz snova je mećka
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Vaše auto snova... Ja bi bio zadovoljan sa Volvom S40... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Citat:
stvarno nisi dostojan da nekome sudiš Upozoravaš na hrv.jezik i onda napišeš meĆka Mislim stvarno ![]() Jednog dana ću ga valjda imati...Mercedes SL! ![]() Zadnji Uredio eowyn : 05-05-06 u 20:49. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| eXt | Re: Vaše auto snova... Citat:
Boze sacuvaj.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, snova, vas |
« Kaj preporučate?
|
Super 95 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |