| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi vaša iskustva s auto gumama?? u Automobilizam i Motori forumu; ..postoje razno razne ankete najboljih guma i testovi različita tipa uzoraka-tipa profila i podloge,zanimaju me vaša iskustva,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vaša iskustva s auto gumama?? ..postoje razno razne ankete najboljih guma i testovi različita tipa uzoraka-tipa profila i podloge,zanimaju me vaša iskustva,koje su po vašem iskustvu bile najbolje,držanje,trošenje itd.. evo po meni najbolje su se ipak pokazale Dunlop ima sam i michelin koje su i skuplje od dunlopovih e ne tako ni približno dobre.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša iskustva s auto gumama?? pirelli... i dunlop..michellinke josh nisma imal..to gume na motorima i skuterima...na autuneam pojma..znam da barum i sava i fulda k ne valjaju.. ali zato nokian..jako dobra guma pogotovo zimske |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-06 Godina: 14
Poruka: 39
![]() | Re: vaša iskustva s auto gumama?? da se mene pita ja bi sada stavio neke bridgestone ili dunlop, f1 good year ili mozda yokohama parada, odlicna guma a i sara je mrak. sada imam nokian zimske komadi odpadaj to su gume za snijeg i tocka. to po suhom je zivi shit... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša iskustva s auto gumama?? ja mislim da između ovih većih proizvođaća, Michelin, Dunlop, Goodyear, Pirelli, nema nekih velikih razlika i da bilo koje od tih uzmeš možeš biti zadovoljan, a sve opet i zavisi o modelu. Neki modeli su bolji od jednog, neki od drugog. Ja recimo imam na jednom autu Goodyear i ljetne i zimske i oboje su mi u redu, a na drugom imam Michelin i isto su dobre... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša iskustva s auto gumama?? Najbolje koje sam imao u zadnjih par godina: Bridgestone Potenza - 4/5 Goodyear F1 Eagle - 4/5 Trenutno: Michelin Pilot Sport PS2, 225/45/18- 5/5 Michelin mi je definitivno naj od navedenih. Najmanje se troše, najmanje buke, najbolje se lijepe za cestu i dosta su mekane obzirom na dimenziju... Skupe jesu, naravno, ali se definitivno isplati... ![]()
__________________ Kulin, Šunka, Rakija...Vino, Sava, Tambura...Sve to ima zemlja ta....Ponosna Slavonija...! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša iskustva s auto gumama?? Ja imam na hondici GYF1 GSD3 i nisam pretjerano zadovoljan. Drzi guma i to sve OK, ali nikad kod nje ne znam kad ce pustiti u krivini. Samo odjednom nicim izazvane puste. Koliko traju mi nije interesantno, bitno mi je da drže ko ljepilo. i da, na kisi su mi se pokazale jako dobre. Inače, moja slijedeca guma će biti neka od Yokohamica definitivno. Da ju mogu nači uzeo Potenzu RE720. Kažu da je bila prejebena guma.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: vaša iskustva s auto gumama?? Ja imam Goodyear Eagle f1 gsd3 i zadovoljan sam s tom gumom. Dobro drži i po suhom i po mokrom a i jebeno efektno izgleda sa onim svojim usmjerenim šarama ![]() Prije sam imao Continental eco contact i nisam baš bio zadovoljan... Zimske gume su mi Sava Eskimo S3 i nisu tak preloše, izdržat će još ovu zimu a onda kupujem nove ipak malo kvalitetnije
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, gumama, iskustva, vas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

...
Kulin, Šunka, Rakija...Vino, Sava, Tambura...Sve to ima zemlja ta....Ponosna Slavonija...!