Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi vaša iskustva s auto gumama?? u Automobilizam i Motori forumu; ..postoje razno razne ankete najboljih guma i testovi različita tipa uzoraka-tipa profila i podloge,zanimaju me vaša iskustva,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-07, 19:12   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,456
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
vaša iskustva s auto gumama??

..postoje razno razne ankete najboljih guma i testovi različita tipa uzoraka-tipa profila i podloge,zanimaju me vaša iskustva,koje su po vašem iskustvu bile najbolje,držanje,trošenje itd..
evo po meni najbolje su se ipak pokazale Dunlop
ima sam i michelin koje su i skuplje od dunlopovih e ne tako ni približno dobre..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 19:58   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: vaša iskustva s auto gumama??

pirelli... i dunlop..michellinke josh nisma imal..to gume na motorima i skuterima...na autuneam pojma..znam da barum i sava i fulda k ne valjaju..
ali zato nokian..jako dobra guma pogotovo zimske
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 20:45   #3 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
..znam da barum i sava i fulda k ne valjaju....
ali zato nokian..jako dobra guma pogotovo zimske

to je sve točno
ima ljudi koje hvale savu i barum al to je većinom zato jer nemaju novca za malo skuplju gumu pa prosipaju priču da su te gume odlične..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 20:49   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Evo moje iskustvo s auto gumom...jednom je pala sa stalaže u garaži i ošinula me posred leđa...
Još me bole
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 17:57   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-06-06
Godina: 14
Poruka: 39
feet se izdvaja iz mase

da se mene pita ja bi sada stavio neke bridgestone ili dunlop, f1 good year ili mozda yokohama parada, odlicna guma a i sara je mrak.
sada imam nokian zimske komadi odpadaj to su gume za snijeg i tocka. to po suhom je zivi shit...
feet je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 21:22   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 21
Poruka: 1,134
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

ja mislim da između ovih većih proizvođaća, Michelin, Dunlop, Goodyear, Pirelli, nema nekih velikih razlika i da bilo koje od tih uzmeš možeš biti zadovoljan, a sve opet i zavisi o modelu. Neki modeli su bolji od jednog, neki od drugog. Ja recimo imam na jednom autu Goodyear i ljetne i zimske i oboje su mi u redu, a na drugom imam Michelin i isto su dobre...
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 21:36   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 946
Emperor666 će uskoro biti poznatEmperor666 će uskoro biti poznatEmperor666 će uskoro biti poznatEmperor666 će uskoro biti poznatEmperor666 će uskoro biti poznatEmperor666 će uskoro biti poznatEmperor666 će uskoro biti poznat

Najbolje koje sam imao u zadnjih par godina:

Bridgestone Potenza - 4/5
Goodyear F1 Eagle - 4/5

Trenutno:

Michelin Pilot Sport PS2, 225/45/18- 5/5

Michelin mi je definitivno naj od navedenih. Najmanje se troše, najmanje buke, najbolje se lijepe za cestu i dosta su mekane obzirom na dimenziju...

Skupe jesu, naravno, ali se definitivno isplati...
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 11:13   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
Goodyear F1 Eagle

ova guma je vrhunska,ima je jedan moj prika i skoro s njom priša i 40.000 km..i kad je skinio nije ćelava do kraja bila
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 11:22   #9 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,086
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja imam na hondici GYF1 GSD3 i nisam pretjerano zadovoljan. Drzi guma i to sve OK, ali nikad kod nje ne znam kad ce pustiti u krivini. Samo odjednom nicim izazvane puste. Koliko traju mi nije interesantno, bitno mi je da drže ko ljepilo.
i da, na kisi su mi se pokazale jako dobre.
Inače, moja slijedeca guma će biti neka od Yokohamica definitivno.
Da ju mogu nači uzeo Potenzu RE720. Kažu da je bila prejebena guma.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 12:21   #10 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,865
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja imam Goodyear Eagle f1 gsd3 i zadovoljan sam s tom gumom. Dobro drži i po suhom i po mokrom a i jebeno efektno izgleda sa onim svojim usmjerenim šarama

Prije sam imao Continental eco contact i nisam baš bio zadovoljan...
Zimske gume su mi Sava Eskimo S3 i nisu tak preloše, izdržat će još ovu zimu a onda kupujem nove ipak malo kvalitetnije

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, gumama, iskustva, vas a

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114