| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi VW Golf 5 GTI Diesel 170 Ks u Automobilizam i Motori forumu; kad će to doći kod nas i kad će se moži naručiti jel zna netko šta o tome... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-06 Lokacija: Osijek Godina: 24
Poruka: 53
![]() | Re: VW Golf 5 GTI Diesel 170 Ks Bolja ti je Škoda Octavia rs! manje para, isti dijelovi, veči auto, više opreme!
__________________ www.skodacroatia.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-05 Lokacija: zg-opt
Poruka: 237
![]() | Re: VW Golf 5 GTI Diesel 170 Ks nema GTI dizel-> moze bit smao oprema recimo GT,ako se ne varam,tako je do sada bilo. GTI je ime rezervirano za turbo motor benzinski... vw+audi+skoda-> isti motori, biras samo dizajn a placas ime! ![]() 2goran-> rs je benzinac, jelda? a on ocito trazi dizela... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-06 Lokacija: Osijek Godina: 24
Poruka: 53
![]() | Re: VW Golf 5 GTI Diesel 170 Ks zasad samo benzinac ali uskoro i 2.0 tdi. kupiš benzinca i ugradiš plin i voziš se za 3kn. http://www.autogodine.hr/vijesti/200...a_octaviju_rs/ http://www.croportal.net/tekstovi.ph...ika=37&id=1087
__________________ www.skodacroatia.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: VW Golf 5 GTI Diesel 170 Ks Ima jedan problem za sportske duse. Vozio sam se na poligonu u Skodi Octavi-ji 2.0 TDI 140KS i bez ukljucenog ESP-a nosi zadnji kraj ko lud, a sa ukljucenim ESPom nesto manje. Dok Golf 5 1.9 TDI 105KS pri istim manevrima bez ESP-a stoji ko na tracnicama. Sve je to zbog Octavijine guze koja ju zanosi. :čekić Ali ono to se ipak ostavlja vozacu na odabri sta vise voli...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,152
![]() ![]() ![]() | Re: VW Golf 5 GTI Diesel 170 Ks Pa ne znam... Imao sam Octaviu (RS '02), godinu dana i nikakvih problema s njom. Sadasnji auto (Laguna '07) me svakodnevno marljivo jebe s elektronikom pa razmisljam o prodaji i kupnji novog. Imam garanciju ali sto mi to koristi? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: VW Golf 5 GTI Diesel 170 Ks Pa reci što to fali škodi octaviji rs? Osim što neki nemogu gledat onaj škodin znak na volanu ...da naljepiš vw znak odmah bi to bio pravi auto ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: 170, diesel, golf, gti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Pomoć: HDI 17-20000 Eura, više od 99 KS | Lovel | Auti | 21 | 09-05-06 08:21 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:22.

...da naljepiš vw znak odmah bi to bio pravi auto