Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi VW Polo u Automobilizam i Motori forumu; E ovak, imam priliku kupit Volkswagen Polo, 97. godište, nije puno rabljen i nikada oštećen ali nema klimu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-06, 12:00   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,340
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
VW Polo

E ovak, imam priliku kupit Volkswagen Polo, 97. godište, nije puno rabljen i nikada oštećen ali nema klimu ni cd player

dogovaram se za cijenu pa me zanima kolko bi vi dali za takvo što?
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:11   #2 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,663
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
Re: VW Polo

kad kupuješ auto ne gledaš klimu i pogotovo ne gledaš cd player.

ako te sve ostalo zadovoljava uzmi ga. klima je ionako luksuz a neki cd player lako nabaviš uvijek.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:12   #3 (permalink)
-PIMPTATICA-

k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto

a što se tiče cijene, zavisi o par faktora...

koji motor? koliko km?

čak i boja.

al u svakom slučaju ne bi dao preko 5k
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:14   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ma znam da to nije važno, da je luksuz ali ja pokušavam sporednim stvarima snizit cijenu

nije puno prešo km, u odličnom stanju, crna boja,...

5k eura?, si ti lud majketi?
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:37   #5 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,828
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Zbog klime mu možeš malo spustit cijenu al zbog radija ne vjerujem, radio ionako većina kad prodaje auto stavi neki stari samo da ga ima, dobro je ako uopće radi. To lako poslje nabaviš sam kakav hoćeš.

Nisi napisao koji je motor unutra, ako je benzinac realna cijena bi mu bila između 3000 i 3500€ a dizelašu ako je u dobrom stanju do 4000€.

Pun je oglasnik i sajam takvih automobila al se prodaje svašta pa je uvijek sigurnije kupit auto od nekog poznatog ako je dobra prilika i ako znaš kako se odnosio prema autu.
Čak je i bolje platit možda malo više od prosječne cijene koja je na tržištu ako je auto ok.

Ako znaš vlasnika i znaš sigurno da je u dobrom stanju kupi ga.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:41   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

u jebote, ja ponudio dva soma, bojim se da će bit teško
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:43   #7 (permalink)
-PIMPTATICA-

pa reko sam najviše 5 tisućica, ono u vrh glave.

po ovom što si reko mislim da mu je realna cijena 3500. ako bi se cjenkao, mogo bi do 3 spistit. zavisi od vlasnika također.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:48   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,828
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: tzukius
u jebote, ja ponudio dva soma, bojim se da će bit teško
Za 2300€ sam ja prije pol godine prodao twinga 97 godište, i to je bilo ispod cijene jer mi je bilo hitno, tak da sumnjam da bu ti ovaj prodao Pola za tu cijenu

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 13:28   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

2000 eura je premalo, ak je u dobrom stanju
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 15:41   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

aj dobro, fala dečki, pomogoste mi puno, sad je na meni da se cijenkam pa vam javim
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: polo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
VW Polo Johnie-Bravo Auti 3 21-10-05 14:46

Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114