| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi VW Polo u Automobilizam i Motori forumu; E ovak, imam priliku kupit Volkswagen Polo, 97. godište, nije puno rabljen i nikada oštećen ali nema klimu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VW Polo E ovak, imam priliku kupit Volkswagen Polo, 97. godište, nije puno rabljen i nikada oštećen ali nema klimu ni cd player dogovaram se za cijenu pa me zanima kolko bi vi dali za takvo što?
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VW Polo ma znam da to nije važno, da je luksuz ali ja pokušavam sporednim stvarima snizit cijenu ![]() nije puno prešo km, u odličnom stanju, crna boja,... 5k eura?, si ti lud majketi?
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: VW Polo Zbog klime mu možeš malo spustit cijenu al zbog radija ne vjerujem, radio ionako većina kad prodaje auto stavi neki stari samo da ga ima, dobro je ako uopće radi. To lako poslje nabaviš sam kakav hoćeš. Nisi napisao koji je motor unutra, ako je benzinac realna cijena bi mu bila između 3000 i 3500€ a dizelašu ako je u dobrom stanju do 4000€. Pun je oglasnik i sajam takvih automobila al se prodaje svašta pa je uvijek sigurnije kupit auto od nekog poznatog ako je dobra prilika i ako znaš kako se odnosio prema autu. Čak je i bolje platit možda malo više od prosječne cijene koja je na tržištu ako je auto ok. Ako znaš vlasnika i znaš sigurno da je u dobrom stanju kupi ga. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Veteran | Re: VW Polo Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VW Polo 2000 eura je premalo, ak je u dobrom stanju
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: polo |
« Astra Twintop
|
Autići »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |