| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi zagreb - cakovec? u Automobilizam i Motori forumu; pitanje: iz karlovca ides za zagreb, kamo skrenut da zaobides zagreb i ravno produzis za varazdin? koja skretanja koristiti. isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | zagreb - cakovec? pitanje: iz karlovca ides za zagreb, kamo skrenut da zaobides zagreb i ravno produzis za varazdin? koja skretanja koristiti. isto i kad dodem u varazdin kako za cakovec. najbrza verzija me zanima. hvala. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zagreb - cakovec? autoput je najbrža verzija zagreb ima zaobilaznicu (autoput), lijepo čitko piše na tabli, skoro pa do zeline. (ako misliš dalje starom cestom),znači skidaš se s autoputa kod table "vrbovec" i slijediš tablu "zelina". isto tak i vž, voziš se ravno zaobilaznicom i pri ulasku u vž, u 2. kružnom toku, skrećeš lijevo, još uvijek si na zaobilaznici, kod "ceste" desno i samo ravno je čakovec
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: zagreb - cakovec? nisam na to mislio. nego kad udes u zg - onda pratis putokaz sl. brod? pa onda za varazdin? ------------ kod nas su putokazi teskaaaaaaaaaa katastrofa! na reginalnoj cesti dole oko ploča sreduju ceste... i zatvore glavnu cestu? bez da naprave putkaze... preusmjerenja..policajce... da srede te zaobilaznice? rasvijeta itd... nego te prepuste da se sam snalazis? jako dobra reklama za Hr! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zagreb - cakovec? zagrebačka (prije ljubljanska) ti je ustvari nastavak slavonske, počinje kod vijesnika i završava kog jankomira, tak da te nisam sad shvatio točno kaj si htio reći. uglavnom, ovisi u kojem si djelu grada, ak si dubrava ili tam okolo, onda naravno ideš prema sesvetama i opet se tam uključuješ na autoput prema vž-u, ako si po aveniji tam negde onda ideš na izlaz zagreb istok, prrema s. brodu, ak si na jankomiru, tj zapadni dio, ideš na autoput na izlazu zapad, putokaz ljubljana...
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: zagreb - cakovec? Citat:
------------ ne znam zasto su kod nas ogranicena na auto cestama? kad se moze slobodno vozit 180km na sat. regionalne ceste su postale kolaps..od sporosti i previse tegljaca kombija i usranih vozaca | |
| | |
![]() |
| Tagovi: karta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.