| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi 402 streetrace u Sport forumu; posto vidim da nema nigdje neke slicne teme, otvaram ju....pisite svoje dojmove sa hrvatskih race-ova, komentare, lijepite slike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | 402 streetrace posto vidim da nema nigdje neke slicne teme, otvaram ju....pisite svoje dojmove sa hrvatskih race-ova, komentare, lijepite slike i sve vezano uz streetrace... ne znam ako je netko bio na grobniku ovaj vikend..ja sam bio i jucer sam ostao odusevljen kad je najavljen prvi auto koji vozi klasu 10 sec...navodno je na kvalifikacijama vozio vrijeme 10.90..ne mogu se sjetiti kako se zove frajer, ali auto je crveni audi RS2..posto je bio jedini u toj klasi vozio je sam i pokusao je ponoviti vrijeme iz kvalifikacija..nazalost, nije mu uspijelo, ali mu je uspijelo postaviti novi rekord staze koji sada iznosi 11.015 sec, sto znaci da smo opasno blizu probijanja granice 11.... ![]() ja sam malo tu nabacao informacija, a ako ima netko potpunije i bolje informacije molio bih da napise ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 402 streetrace Ja sam se u subotu natjecao u klasi 15. I proslavio se junacki ![]() Meni kao natjecatelju nije bilo bas nesto dobro. Organizacija im je na nuli, staza je za kitu labudovu (malo visi pa moras sa rucnom kretati). Kao gledatelju mi je OK. Hodas, sreces stare znance, cugas, gledas sirotice hostese i uzivas.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 402 streetrace Prcne te Hyundai da znas ![]() Imas opisano malo detaljnije kako mi je bilo u topicu o mom auta ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 402 streetrace Hebo vas sve skupa jedan Hjundaji da znate. ![]() Samo bedastoce pokupis od tog Carllita, nist pametnog ![]() OggyHonda
| | |
| | #10 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 402 streetrace joj znam da imash hondu da je honda brdo iza kojeg nish ne vidish..(čak niti sunce visoko na nebu) pa ti na grobniku malo zasmetalo sunce pa si startal ko ....(cenzirisano).... a kuish...ja volim mafr..ovaj sreet race..one tetkače iz mafre...i tete općenito
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: 402, streetrace |
« F1 2007/08
|
VN BRAZILA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:08.