Ma znam da se zajebavate
Ja bi isto BMW drage volje vozio, ali kaj kad nemam 2 metra, 120 kila misicne mase, celavu glavu i utoku pod pazuhom. Ne mogu ak nisam kamatar voziti BMW-a. Stršao bi ko govno u punču![]()
Raspravljate o temi 402 streetrace u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: Oggy .. Samo bedastoce pokupis od tog Carllita, nist pametnog e prika legenda si .. ovo s Hjundaiem ...
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
Ma znam da se zajebavate
Ja bi isto BMW drage volje vozio, ali kaj kad nemam 2 metra, 120 kila misicne mase, celavu glavu i utoku pod pazuhom. Ne mogu ak nisam kamatar voziti BMW-a. Stršao bi ko govno u punču![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Pa pobogu crna, kakva druga?! eventualno bijela, jako uska da se vide bicepsi, tricespi i ostali cepsi![]()
![]()
ajme ja bila,imam i slikice i sve ,stavit čem ih malo kasnije
bila gore oba dva dana,i prespavala gore.
u subotu mi je frend osvojio 3 mjesto u klasi 15,bijeli polić jedinica GTI,nažalost drugi sa crvenim polićem nije imao sreće![]()
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
Kazes kamata k'o za frenda, ha?![]()
c/p
SUBOTA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upload Pic with PicTiger
NEDJELJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim da niste u toku kaj se ove teme tiče...
Neznam dali znate da je sada rekord onog slovenca u crvenom audiu ispod 11sec.???
Trenutno njegov rekord iznosi 10.550 sec.
Čovjek iz utrke u utrku ruši svoj osobni rekord.Tko zna možda će slijedeće godine spustiti ispod 10sec.
Nažalost vidi se da ga Dario Konopek u Corsi, više nemože pratiti kao na početku ove sezone..
A Sad JURIŠŠŠ