jel ide tko sad na Grobnik za koji dan?
Raspravljate o temi 402 streetrace u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; ma audi je zvijerka....nesto se suska na jednom drugom forumu d abi slijedece godine mogao doci neki talijan sa Lanciom ...
ja nisam luzer o naprotiv....
jel ide tko sad na Grobnik za koji dan?
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
uglavnom sve bolji auti su bili na parkingu a ovaj škart se rejsao, jesam u krivu![]()
![]()
a tako nesto...po onom sta sam ja vidio trkala se ista ekipa ko i prosle godine...sa par dodataka...ovu hondu nsx jos nisam vidio, bio je neki lik sa onim kamionom x6
crveni ferari 355(ako se ne varam...nisam siguran koji je model) se zaletio u zastitnu ogradu na kraju piste jer je zaboravio kocit, to sam nazalost propustio, dosli smo prekasno
![]()
ja kad sam bio 2006 u gorici bile su dvije austrijske honde žuta i crvena i nitko ih nije mogao oderat
ali nisu mi jasni ti koji dolaze na stazu sa suv-ovima
ali ovaj crveni porš fino izgleda![]()
Zadnji Uredio mab : 04-05-09 u 01:52
samo nazalost nije covjek vozio...uparkiro se i ni makac
doduse bio je onaj stari sa carerom koji svake godine dode. vozio je 12tice ako se ne varam.
ova nsx se nije bas bila proslavila, mislim da je nju skinuo audi s3, samo jednu trku je odvozila sta sam ja vidio...ali da auto jebeno izgleda, to svakako![]()
Koliko je bio upad?
nazalost ovaj event je treba biti u zadru al nisu uspili sve izorganizirat pa je otislo na grobnik....
bilo je dosta toga za viditi,iako od vožnji ništa posebno svi su kao vrhunac zapazili kako je ferrari prosa kroz ogradu
a ta nsx-ica je na prodaju,mislim da se vrti po oglasnicima
frend jedan je vozia i kaze da je najveca glupost sto se velik broj natjecatelja prijavia u slabiju grupu i onda u finishu kocia da ne probije vrime...
kolko je startnina ove godine neznam,a za gledatelje besplatno samo dodjes![]()