Raspravljate o temi 402 streetrace u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; sry onda na krivom info... ja kad san bia prolazia san kao dio ekipe jer je frend vozia pa nisan ...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
Jel tko bio ovaj vikend u Velikoj Gorici???
Odršo se još jedan 402SR,ali pod organizacijom AKENIGMA!
Buraz je uzeo klasu 15
Bilo je malo autiu 50-60,dosta ljudi nije niti znalo da se osržava ovaj vikend.Navodnno je i idući vikend još jedan race u VG,pod organizacijom 402Street Racea.![]()
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
ja sam jednom gledao u zg-u prije par godina ali ne službeno od semafora do semafora Honda NSX i Golf II GTI gjde je golf pobijedio za jedan dobar auto......istu noć je skinula ista II GTI i 996 GT2......
mislim,ali nisam 100% da ju je krilčić vozio,ali uglavnom nije bila ona sa x2 VR6 motora......ovo je bio GTI 100%
Zadnji Uredio sheik_mohamed : 12-10-09 u 13:15
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
Jel zna netko kad kreće streetrace u 2010 i gdje ? ima negdje kalendar ?