Ups..vidim da si već složio liste. Nevjerojatno, ali slažem se sa svime, jedino dvoumim između Alena Prosta i Michaela Schumachera. Hmmm. Nije lako, ali mislim da bih ipak dao prednost Schumacheru samo zbog jedne stvari - KIŠE. Kad je pala kiša, Prost nije htio nastupati. Nije volio kišu nikako. Rekao je da ne želi riskirati život vozeći gliser po asfaltu, da ništa ne vidi od špricanja protiničkih guma i da se osjeća kao slijepac za volanom po kiši....itd. S druge strane Michael je uvijek "Jedva dočekao kišu", a osobito pljusak, jer je isto kao i Senna imao nadnaravni dar sposobnosti kontroliranja bolida na mokrom. Čim je pala kiša, znalo se da će Šumi pobijediti, bez obzira na kojoj poziciji bio. Ono što je svojevremeno vozeći Ferrari radio na mislim da je to bila staza Spa Francoschamps, neznam točno koje godine, ali gledo sam direktan prijenos na HTV, to graniči sa čudom. Mislim da je pobijedio sa ljetnim slick gumama po prolomu oblaka. Onakvo nešto još nikad nisam vidio...(jedina konkurencija toj utrci bila je ona, kad je Rubens Barichello startao iz zadnjeg mjesta i pretekao sve živo, i na kraju pobijedio u utrci. Bilo je to 2000.god.-mislim u Monzi, ako se ne varam...). Tako da mi je to ostalo u sjećanju, i zato bi ga ipak stavio ispred "Profesora" Prosta. A ima i 7 titula, makar mi to nije važno, nego samo zbog te kiše...Budemo još raspravljali, sad moram opet nekaj obavit....![]()

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom