| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Driftanje u Sport forumu; kako većina (usudio bih se reći 99.9% ) vozimo aute na prednji pogon evo jedne zanimljivosti. umjesto zajebancije sa ručnom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Driftanje kako većina (usudio bih se reći 99.9% ) vozimo aute na prednji pogon evo jedne zanimljivosti.umjesto zajebancije sa ručnom pročitajkte ovaj text pa probajte malo. http://www.rallyracingnews.com/lfb.html uglavnom spika je da ne puštate gas i probate zakočiti lijevom nogom, sva težina i opterećenje se prebacuje na prednji kraj tako da zadnji kraj ima dosta loše držanje te je tako vaš auto u odličnom stanju za drift. ali nemojte to pokušavati na cesti, treba PUNO ALI STVARNO PUNO VJEŽBE DA SE DOBIJE TAJ OSJEĆAJ KOČENJA LIJEVOM NOGOM, JA SAM DANAS SKORO IZLETIO KROZ ŠAJBU JEBOTE. molim oprostite na caps locku tek sam sad skužio da je upaljen a neda mi se ponovo pista ovu rečenicu.
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | driftanje se ne može izvest sa FWD autom...to je u najboljem slučaju ass draging,drift je disciplina za koju vam je potreban rwd sa 100 Ks+ i mehanička špera....može se driftat i bez to dvoje navedenog,al nikako sa FWD autom....left foot brake ne služi kako bi auto driftalo već kako bi mogli prebacivat težinu auto po potrebi i kako bi isto vremeno mogli kontrolirat auto gasom.....uz to imate heeltoe,to se izvodi prilikom šaltanja u nižu brzinu kako vam ne bi blokirala prednja kola,prilikom kočenja(desna noga stišće kvačilo,prsti lijeve kočnicu,a peta gas)... |
| | |
![]() |
| Tagovi: driftanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

) vozimo aute na prednji pogon evo jedne zanimljivosti.
---ex moderator---