To mi je poznato citao sam o tome u nekome od automagazina. Znas gdje se to najcesce koristi? Na rallyu ovi Gronholm, i kompanija to koriste stalno.
Raspravljate o temi Driftanje u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; kako većina (usudio bih se reći 99.9% ) vozimo aute na prednji pogon evo jedne zanimljivosti. umjesto zajebancije sa ručnom ...
---ex moderator---
To mi je poznato citao sam o tome u nekome od automagazina. Znas gdje se to najcesce koristi? Na rallyu ovi Gronholm, i kompanija to koriste stalno.
lol
ja sam probo cist iz zajebancije kocit lijevom, jer je netko u drustvu bio provalio..JEL PROBO KO KOCIT LJEVOOM?..a mi..ma da pa isto je....
ahahha
je je![]()
jebeno jelda,![]()
kažem ti,skoro sam glavom kroz šajbu. al neda mi vrag mira otići ću na rojc ili negdje malo vježbat mora da je strava kad naučiš
---ex moderator---
ja probo kočit lijevom jebote auto zakočio ko lud
treba samo imat osjećaja
---ex moderator---
idi na hidro bazu na puntizelu...tamo sam ja ucio vozit..
ono je u kurcu, neravno, polomljeno sve. jest da je za driftanje ona podloga dušu dala, ali je sad stvarno u kurcu. ovo ljeto mi je frend gore probušio gumu
---ex moderator---
driftanje se ne može izvest sa FWD autom...to je u najboljem slučaju ass draging,drift je disciplina za koju vam je potreban rwd sa 100 Ks+ i mehanička špera....može se driftat i bez to dvoje navedenog,al nikako sa FWD autom....left foot brake ne služi kako bi auto driftalo već kako bi mogli prebacivat težinu auto po potrebi i kako bi isto vremeno mogli kontrolirat auto gasom.....uz to imate heeltoe,to se izvodi prilikom šaltanja u nižu brzinu kako vam ne bi blokirala prednja kola,prilikom kočenja(desna noga stišće kvačilo,prsti lijeve kočnicu,a peta gas)...
vidim da se razumiješ, slobodno se raspiši![]()
---ex moderator---