Citat:
|
Pravi autor: ivan690 E al moras priznati da ljudi ovdje malo previse seru...pa pogledaj samo te izraze, kladim se da ih je pola prepisalo tekst..a druga polovica nema poma o cem pise... |
ajde ne vozim dugo....naučija sam vozit s trinaest,al nisam vozija do petnaeste kako treba(da bi mi tata tri četiri puta godišnje),u 15-oj smo nas par prijatelja kupili fiću i malo divljali po neasfaltiranim cestama oko splita(nitko nije od nas zna baš vozit,al smo pokušpavali

,benzin je bio jeftiniji i novce od marende smo trošili na benzin...),fićo ko fićo stalno jhe nešto rikavalo,al smo stalno prčkali i poikušavaliu ga popravit(jedan prijatelj je ima uradi sam gdje je bilo par dobrihg tekstova o servisiranju auta LOL...sa mojih 16 godina ga je prijatelj totalira(nas 4 u autu) i tu je fićo do dan danas osta,do 17 sam povremeno kra od oca auto(i ima sreće pa ga nisam razbija),sa 17 sam kupija kadetta C(1,2 60 Ks,RWD),to je prvo moje auto koje je palilo gume po suhom asfaltu LOL,nije baš iša u bok(tj. nije drifta LOL),osim po neasfaltiranoj cesti,stalno sam sanja o ubacivanju jačeg motora,al to nikad nije došlo,sa 18 sam proda tog kadeta...iduće auto mi je bija očev MB w123 230 e(2,3 140 Ks) i to je prvi auto koji je iša po boku po suhom asfaltu,al je tražio puno vježbe i učenja,mora sam ga bacat feintom(tj. na volan,iskoristija bi mu masu i zabaciva),potom sam tog merca totalira(nisam bija kriv)..od odštete sam kupija w123 280(2,8 185 KS).....to je bio poprilično jak i zabavan auto,al nije ima šperu....tada mi je otac osta bez svog w124 kojeg je kupija međuvremeno pa sam mu prepustija svoj w123 280e koji i danas vozi...tada sam počeja razmišljat o kupovini svog auta i odlučija da će bit prednji pogon,jer sam previše novaca trošija na rwd...otišlo je 4-5 poluosovina,dva seta kvačila i jedna getriba...o gumama neću ni pričat....onda sam kupija prvog golfa 2 GTi 8V(1,8 8v 112 Ks,oko 8,6 do sto).....auto sam nedavno proda i kupija ovo auto iz avatara,također golf 2 GTi,ali 16v(1,8 16v 139 Ks,8,1 do 100)....ne mogu reć da su mi se troškovi održavanja smanjili,dapače LOL...al sad mi i paše golf.....jeftini dijelovi...solidno ide......sviđa mi se kako izgleda...al vuče me stalno taj zadnji pogon.....tko zna možda kupim kadetta i ubacim 2,0 16v...750 Kg,150 Ks,zadnji pogon...zanimljivo...no otom potom....e da sad su mi 22.....