Svejedno...ali to sto si ti imao sve te aute, ne znaci da imas imalo pojma o driftanju....mozda ti osobno i imas, ali kuzis sta hocu reci?
Raspravljate o temi Driftanje u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: ivan690 E al moras priznati da ljudi ovdje malo previse seru...pa pogledaj samo te izraze, kladim se da ...
Svejedno...ali to sto si ti imao sve te aute, ne znaci da imas imalo pojma o driftanju....mozda ti osobno i imas, ali kuzis sta hocu reci?
ja nisam napisa da znam driftat,pročitaj svoj qoute napisa si da sam ili prepisa tekst ili da ne znam o čemu pišem..ja tvrdim da znam točno o čemu pišem i da nisam odnikud kopira......to što znam ili ne znam driftat uopće nije bitno....
Jos uvijek sam siguran da si sve prepisao odnekud...ali koga uopce briga, to je samo moje misljenje...Pravi autor: Roverandom
I btw. bitno je jel znas driftati, inace nevidim zasto toliko pisati o necemu o cemu nemas pojma?
... vidim mafija iz pule i okolice ....![]()
objasni mi koji to ti auto imaš da stiščeš desnom nogom kvačilo ....hvala
.......nitko nije brži od sudbine ....http://www.croportal.net/forum/image...3e819a134b.gif
možda ima automatika, oni imaju samo dve pedale, gas i kuplung
Te spike sa kočenjem s lijevom nogom je izmislio Colin McRae,ako ikog zanima.![]()
Optimizam je nedostatak iskustva.
misliš lijevon kumplug a desnon kočiš peton gas...to inače služi radi podizanja okretaja da nebi kola blokirala ka šta je i on teka