| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Ferrari novi bolid u Sport forumu; Citat: Pravi autor: daidza Nabaviti smisao za humor, ja bi ti posudio ali moj je malo pohaban Smisao za humor ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Ferrari novi bolid Super, onda se nemoj smijati Alici sa mnom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ferrari novi bolid "Prvi dojmovi novog bolida su bili vrlo pozitivni," rekao je Raikkonen. "Mislim da zasada ne moramo ništa unaprjeđivati. Danas smo imali nekih problema i još uvijek nemamo posljednje komponente guma, ali dojam je bio stvarno dobar. Idući tjedan imamo dodatne mogućnosti promatranja ponašanja bolida."
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.