| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Ferrari - Raikkonen u Sport forumu; Da malo prokoentiram voznju danas Raikkonena.Taj vozi ko da mu se neda ko da ima umjesto vode votku za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 23
Poruka: 101
![]() | Ferrari - Raikkonen Da malo prokoentiram voznju danas Raikkonena.Taj vozi ko da mu se neda ko da ima umjesto vode votku za pit tijekom voznje.Je votka daje hrabrost i sve to ali kod njega djluje u suprotnom smjeru.Inace veliki sam fan FERRARIA.Massa je do sad pokazal barem nesto mada nije ni on briljantan.Izgleda da odlaskom M.Schumachera i jos ljudi iz tima Ferrari jako pada.Da je Schumacher umjesto Raikkone u ovom bolidu ljudi moji koji Aloso i njegov kolega.Bio bi vec daleko sa bodovima i svi bi se smijali. Tolko o mom komentaru! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ferrari raikkonen Ili možda pomaže Massi, koji je (za razliku od Kimija) dovoljno pametan prihvatiti ponuđenu pomoć 7xWDC... A da li Kimija smeta MS u boksu? Sumnjam- nije ni briljirao dok ga nije bilo u boksu, no možda je to ona stara izreka da "lošem k**cu i dlaka smeta". Kimi se boji što će ljudi misliti- MS namlatio Massu, a sad njega Massa mlati, po nekoj logici onda je Schumi puno bolji vozač od njega i 'samljeo' bi ga. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: ferrari raikkonen ma kimi je kao sto je neko reko pijan danas bio...ono je smjesa voznja od trenutno najplacenijeg vozaca F1...cito negdje da posti mogucnost ako nastavi lose vozit da dobije nogu iz ferraria...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ferrari raikkonen ajd' nije baš za rugati se Kimiju- što tek onda treba reći za 2xWDCa koji se triput izvrti na istom zavoju?!? Jadni Nico opet nije imao sreće- već drugu utrku za redom katastrofa sa boksevima/strategijom, a Wurz ga pretekne po bodovima iako vozi da je to katastrofa... Malom pod hitno treba vrhunski bolid i dobra momčad.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: ferrari raikkonen ja milsim da je 4 puta ukupno alonso izletio... prvi put na pocetku utrke... drugi put je bio massa iza njega,ali je daleko bi pa ga nije stigo.. treci put ga je massa prestigo... cetvrti put je izeltio kad ga je raikkonen prestigo... sve na istom mjestu...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-07 Godina: 35
Poruka: 49
![]() | Re: ferrari raikkonen ne bojim se ja za Alonsa,dobit ce se on,vise me brine da Hamilton sada ne pocne ostavljati sve iza sebe,pa ovu napetu sezonu ucini nezanimljivom
__________________ Of all the things I've lost, I miss my mind the most |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: ferrari raikkonen ma bit će ova sezona zanimljiva. alonso je veliki majstor a i heidfeld bi mogao nekima pomrsiti račune.mislim da je ove sezone mercedes močniji i da će netko od njegovih vozača osvojiti naslov. što se kimija tiče veliki je vozač ali čini se da je u ferariju pod velikim pritiskom.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
![]() |
| Tagovi: ferrari raikkonen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:17.

Kimi se boji što će ljudi misliti- MS namlatio Massu, a sad njega Massa mlati, po nekoj logici onda je Schumi puno bolji vozač od njega i 'samljeo' bi ga. 

Malom pod hitno treba vrhunski bolid i dobra momčad.