| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Formula Sezona 2007 (komentari) u Sport forumu; Malaysia 08 April Sepang Što mislite o sljedečoj utrci 08.04.2007 u Malaysiji? (u gornjem postu nemojte komentirati nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Formula Sezona 2007 (komentari) Malaysia 08 April Sepang Što mislite o sljedečoj utrci 08.04.2007 u Malaysiji? (u gornjem postu nemojte komentirati nego smo statistike sijele sezone možete stavljati. A ovdje su komentari, možete stavljati klipove slike itd)
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Formula Sezona 2007 (komentari) Mislim da će ferrari ponovno pobijediti! Pokazali su da imaju još uvijek najbolji bolid, mada na osnovu jedne utrke ne može se donositi zaključe. malo me je razočarao renault, nadam se da će se popraviti! |
| |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Godina: 33
Poruka: 3
![]() | Re: Formula Sezona 2007 (komentari) I ja mislim da će ferrari pobidit i to onoj kimijev. Ali opet mclareni 2 i 3. Iako moga bi se lagano i koji sudar mogao dogodit u prvom S zavoju, dosta je oštar. Honda je preloša, al mogla bi proradit pri kraju sezone. A Renault sam očekivao da bi mogao biti ovakav, mislia sam da će bit i gori. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Formula Sezona 2007 (komentari) Što reći o današnjoj F1- otišao 5. u ukupnom poretku (Heidfeld, valjda isam fulao na kojem je mjestu), i uzeo svoj novi bolid, na Nordshleife i odvezao 8:34... Da je to GPL (simulacija F1 iz '67) bio bi oko 12s sporiji od 'pristojnog vremena' postignutog u autu od nekih 350KS i bez krila. ![]() Dobro, nisu mu dali poštene gume, pa se valjda nije previše trudio, ali ovo je više anti-reklama BMW-u, kad i ja mogu reći da sam u simulaciji brže vozio 40 godina stari auto (u jednom od najslabijih mi je vrijeme brže preko 15 sekundi)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Formula Sezona 2007 (komentari) Nikako, je bio velikan formule ali vrijeme je da se krene dalje i dopusti mlađima da se iskažu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Formula Sezona 2007 (komentari) Ostavit ću ju otvorenom, nek se piše o formuli ![]() Jesu slične teme ali šteta ju je zatvoriti a spajanjem bi se napravila zbrka
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: 2007, formula, komentari, sezona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

Da je to GPL (simulacija F1 iz '67) bio bi oko 12s sporiji od 'pristojnog vremena' postignutog u autu od nekih 350KS i bez krila.