| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Formula Sezona 2008 u Sport forumu; Bit će zanimljivo gledat prvu noćnu utrku u Singapuru, mislim da će bit prava atrakcija... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Formula Sezona 2008 ja mislim da nece biti zanimljiva sezona kao prosla, barem sto se poredka tice... jer i sam utrke ne mogu se ocjeniti zanimljivim...pogotovo kad je hamilton u pitanju, jer taj mali crnjo ne zna voziti iza nikoga...samo je pobjedio kad je bio prvi na startu , a ako ne bude prvi na startu onda nikog i ne pretekne, osim ako neko ne odustane...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Formula Sezona 2008 Citat:
__________________ Ferrari no.1 | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: Istra
Poruka: 76
![]() | Re: Formula Sezona 2008 alonso je umišljeni prenapuhani baloncić koji misli da nakon ca je 1 put bija na vrhu mu se svi trebaju klanjat...a i hamilton je prica za sebe....kad pogledamo raikonena, i njegov stil, njegovu hladnokrvnost u onoj prelijepoj crvenoj strijeli...ma ki zaslužuje bit na najvišen postolju vise od ferrari-a i raikonena... p.s. sorry ako je ca pogresno napisano...pravopis mi ni jaca strana... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Formula Sezona 2008 A kako ti znaš šta Alonso misli? Ni ja ga ne volim, al da je kandidat po meni, je. Al navijam za Kimi-ja ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 05-02-08 u 20:33. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Formula Sezona 2008 Ma čisto me i zaboli šta će biti s njim, volim renault, al njega ne, kad bi još samo Kimi prešo u 'reno' bilo idealno ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: Istra
Poruka: 76
![]() | Re: Formula Sezona 2008 svaka cast njemu, ja ne kazen da nezna vozit...ali za mene je on jedan veliki glumac...jer vozac uz znanje mora imati ono nesto, a on to nema....samo se sijetite sene koji je milijune davao sirotinji, a nikad se o tome nije ni hvalio ni tuzio, sumaher koji je ferrari doveo na 1 mijesto i odrzao ga tamo jako dugo...pogledajte kubicu...za mene su to soferi...pa i kimi ima ono nesto...ima stil, principe, i moze naucit alonsa i hamiltona puno toga, a pi.. od alonsa cmizdri cim shvati da ron denis vise voli hamiltona, i da je zapravo hamilton njegova beba koju uci vozit od malih nogu...to je samo moje misljenje...a mislim da bi i kubica bio veca opasnost da sijedi u meclarenu, puno veca opasnost od alonsa, jer on ima srce...
__________________ ...sorry ako nesto pogresno napisen...pravopis mi nije jaca strana... http://www.youtube.com/user/TonnyFerrari |
| | |
![]() |
| Tagovi: formula |
« V.N. Europe
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.