Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Auto Moto Sport
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auto Moto Sport Raspravljate o temi Formula Sezona 2008 u Sport forumu; Bit će zanimljivo gledat prvu noćnu utrku u Singapuru, mislim da će bit prava atrakcija...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-08, 19:36   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,253
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki
Re: Formula Sezona 2008

Bit će zanimljivo gledat prvu noćnu utrku u Singapuru, mislim da će bit prava atrakcija
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 12:13   #22 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 7,582
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ja mislim da nece biti zanimljiva sezona kao prosla, barem sto se poredka tice...
jer i sam utrke ne mogu se ocjeniti zanimljivim...pogotovo kad je hamilton u pitanju, jer taj mali crnjo ne zna voziti iza nikoga...samo je pobjedio kad je bio prvi na startu , a ako ne bude prvi na startu onda nikog i ne pretekne, osim ako neko ne odustane...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 22:41   #23 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
ja mislim da nece biti zanimljiva sezona kao prosla, barem sto se poredka tice...
jer i sam utrke ne mogu se ocjeniti zanimljivim...pogotovo kad je hamilton u pitanju, jer taj mali crnjo ne zna voziti iza nikoga...samo je pobjedio kad je bio prvi na startu , a ako ne bude prvi na startu onda nikog i ne pretekne, osim ako neko ne odustane...
Hmmm djelom se slažem s tebom, ali ono kada pogledaš VN Brazila isto se malo zamisliš...a i siti se VN Monaca kada je dobija naredbu da zadrži poziciju i neprestiže alonsa, kojega je po meni moga prestič kako je tija
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 10:17   #24 (permalink)
Bionic Jive

DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

iako ne volim alonsa, mislim da je mogao biti prvak prosle sezoneveoma lako , samo da je imao isti tretman u mclarenu...cak u pocetku nisu imali isti bolid...
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 00:52   #25 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

a teško, nevirujen...btw ni ja nepodnosin alonsa
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 20:25   #26 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Scuderia FERRARI

Datum registracije: 05-02-08
Poruka: 76
Scuderia FERRARI se izdvaja iz mase

alonso je umišljeni prenapuhani baloncić koji misli da nakon ca je 1 put bija na vrhu mu se svi trebaju klanjat...a i hamilton je prica za sebe....kad pogledamo raikonena, i njegov stil, njegovu hladnokrvnost u onoj prelijepoj crvenoj strijeli...ma ki zaslužuje bit na najvišen postolju vise od ferrari-a i raikonena...
p.s. sorry ako je ca pogresno napisano...pravopis mi ni jaca strana...
Scuderia FERRARI je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 20:28   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,376
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

A kako ti znaš šta Alonso misli? Ni ja ga ne volim, al da je kandidat po meni, je. Al navijam za Kimi-ja

by Eric Cartman

Zadnji Uredio daka : 05-02-08 u 20:33.
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 20:56   #28 (permalink)
Bionic Jive

Zavisi od Renaulta sta ce bit sa Alonsa.. Dobar je vozac,ali....

p.s. forza kimi...
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 21:05   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,376
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ma čisto me i zaboli šta će biti s njim, volim renault, al njega ne, kad bi još samo Kimi prešo u 'reno' bilo idealno
by Eric Cartman
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 21:24   #30 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Scuderia FERRARI

Datum registracije: 05-02-08
Poruka: 76
Scuderia FERRARI se izdvaja iz mase

svaka cast njemu, ja ne kazen da nezna vozit...ali za mene je on jedan veliki glumac...jer vozac uz znanje mora imati ono nesto, a on to nema....samo se sijetite sene koji je milijune davao sirotinji, a nikad se o tome nije ni hvalio ni tuzio, sumaher koji je ferrari doveo na 1 mijesto i odrzao ga tamo jako dugo...pogledajte kubicu...za mene su to soferi...pa i kimi ima ono nesto...ima stil, principe, i moze naucit alonsa i hamiltona puno toga, a pi.. od alonsa cmizdri cim shvati da ron denis vise voli hamiltona, i da je zapravo hamilton njegova beba koju uci vozit od malih nogu...to je samo moje misljenje...a mislim da bi i kubica bio veca opasnost da sijedi u meclarenu, puno veca opasnost od alonsa, jer on ima srce...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: formula

« V.N. Europe | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113