| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Formula Sezona 2008 u Sport forumu; Citat: Pravi autor: ponosnipurger wanna bet? i wanna bet,može,sad treba neš smisliti za nagradu tko pogodi!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #822 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 402
![]() | Re: Formula Sezona 2008 KOVALAINEN KAŽNJEN ZBOG NADOLIJEVANJA GORIVA Heikki Kovalainen kažnjen je s 5.000 eura zbog kršenja pravila o nadolijevanju goriva. U pismenoj izjavi FIA je objavila: "Bolid broj 23 je nadolijevao gorivo u drugoj kvalifikacijskoj rundi koristeći opremu koja nije bila odobrena od strane FIA-e, stoga je motor trebao biti ugašen tijekom procesa nadolijevanja goriva." Obzirom da je kažnjen novčanom kaznom, Kovalainen će sutrašnju utrku startati s treće startne pozicije. |
| | |
| | #826 (permalink) |
| Banned | Re: Formula Sezona 2008 Ako jos neko ospori Hamiltonove vozacke kvaliete, a predstavlja se kao vrhunski poznavatelj formule, meni prica da je gledo formulu dok ja jos nisam prohodao, onda stvarno nema pojma o F1... Hamilton je jos jednom dokazao da definitivno spada u TOP3 trenutno. I jos je reko neko da Hamilton ne zna preticat i da nema muda... nest u tom smislu... jel danas shvatio da je pogrijesio? ![]() Hamilton i Pique ![]() Massa... ajde isto pljesak... Petrovic... jbg sorry... bio si u pravu sto se tice masse i kimija... ![]() Frustracije okorljelog Ferarrista... ![]() Nije glock nego Toyota... ispravio sam se... (citaj ubuduce... ) |
| | |
| | #828 (permalink) | |
| Banned | Re: Formula Sezona 2008 Ajd citaj jos jednom... budem ti boldo... moze? Btw... Vidi se da si Ferarrista... ![]() Citat:
Vidis... ![]() | |
| | |
| | #829 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Formula Sezona 2008 Pa prvo si napao Glocka, a onda konstruktore, tehnički gledano nisi se ispravio. Al ajde neka ti bude ispravio si se. A po čemu se vidi da sam ferrarista?
__________________ In every color there's the light In every stone sleeps a crystal Remember the Shaman when he used to say: "Man is the dream of the dolphin." |
| | |
![]() |
| Tagovi: formula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

)