Sad sam ja bas mislio
91 dana, 14 sati, 3 minuta, i 46 sekundi preostalo do
V.N. AUSTRALIJE - Albert Park
Raspravljate o temi Formula1, sezona 2009 u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; Evo, dok naš plavi gigač ganja wireless po komšiluku ( ), ja ću otvoriti novu temu da rasprava, vijesti, glasine ...
Zadnji Uredio Emperor666 : 27-12-08 u 15:56
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Sad sam ja bas mislio
91 dana, 14 sati, 3 minuta, i 46 sekundi preostalo do
V.N. AUSTRALIJE - Albert Park
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
Ferrari kick ass!!!![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
ma meni nije jasno prepucavanje...kad znas samo da je kmicu ne gotovim..za ostale me BK
a korisno?? pa nema trenutno nista..beskoristan sam![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Pa zar prva stranica mora bit zasrana
Index.hrMEKSIČKI milijarder Carlos Slim, znan i kao drugi s liste najbogatijih ljudi svijeta, izgledni je kandidat za kupnju Hondine F1 momčadi.
Navodi se da je Slim, čije se bogatstvo procjenjuje na otprilike 60 milijardi američkih dolara bio u britanskom sjedištu momčadi gdje je razgovarao o mogućem preuzimanju tima. Na mjesto sastanka doputovao je helikopterom prevelikim za predviđeno mjesto za slijetanje, pa su vlasnici automobila morali raščistiti parkirna mjesta kako bi Slimov helikopter mogao dotaknuti tlo.
Preuzme li Meksikanac Hondu to bi moglo značiti i korak bliže natjecanju za nećaka preminulog brazilskog asa Ayrtona Senne, Brunu, vozača u GP2 natjecanju, kojeg sponzorira Telex, telekomunikacijski gigant u Slimovom vlasništvu.
Ama koga briga za Hondu bitno je da Mclaren leti stazama ko nikad...ove sezone neće biti neke neizvjesnosti Lewiss je sigurno prvi...![]()
tк๏ รє รlคzє รค๓ภ๏๓ zภคςเ ๔ค ภเןє ﻮlยק!!!!!
DaoBogda se pokazao kao izvrstan prognozer![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----