| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK u Sport forumu; Čestitke Kimiju i Ferarriju, mada nešto ne vjerujem da će vidjeti ovaj post... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK Čestitke Kimiju i Ferarriju, mada nešto ne vjerujem da će vidjeti ovaj post ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK Zanimljivo, opet neka spletka
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK Citat: No, brijem da niš' od toga. Daklem, Kimi Car je prvak, a ovo sve šta sad izmišljaju su gluposti. Uostalom, FIA ove godine malo previše sere gluposti s tim kaznama i pravilima. Uostalom, očito da ne vrijede ista pravila za svih. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK navijao sam za alonsa,ali neka barem nije pobijedio hamilton,cestitke raikonenu koji je stvarno zasluzio ovaj naslov,a ako ovih spletki mislim da se nece nista dogoditi,vec ih je i previse u ovoj sezoni a sad izmisljaju jos jednu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,196
![]() ![]() ![]() | Re: Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK Čestitke KIMIJU na osvojenom naslovu, pokazao je da je najbolji kad je najteže. Ferarri mu je pripremio savršen bolid. A što se tiče Hamiltona on je još jednom pokazao da je nedorastao da ove godine uzme naslov prvaka, jednostavno je se slomio pod pritiskom u zadnje dvije utrke. Alonso mu je na startu pokazao tko je još uvijek broj jedan u Mclarenu. Mclaren je imao sve u svojim rukama i doživjeli su teški debakl. Da mi je bilo vidjeti lice Rona Denisa poslije utrke ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK Ne bi me čudilo da Hamiltonu na kraju poklone naslov. I Ecclestone i Mosley su otvoreno za njega navijali.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 91
![]() | Re: Kimi Raikkonen SVJETSKI PRVAK Imao je sve a na kraju nema ništa. Pa ipak rođen je 1985. i nema pojma što znači voziti pod pritiskom. Otkad znam za sebe navijam za McLaren, ali iskreno čestitam Kimiju Raikkonenu na osvojenom naslovu a svim njegovim navijačicama želim da im se ova radost ponovi i slijedeće sezone jer je Ledeni najkonstantniji i najbolji vozač današnjice. Mali Crni morat će simulacije staza zamijeniti životnim iskustvom. Uostalom, sve je bilo na strani McLarena, i komisije i suci i vlasnici i predsjednici i špijuni a na kraju je slavila momčad s najviše navijača na svijetu ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kimi, raikkonen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.