| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi kubicin udes u Sport forumu; mislio sam da ga nece izvuci cijeloga! a sada citam da valjda samo bio bez svijesti i da normalno komunicira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-07 Godina: 34
Poruka: 49
![]() | Re: kubicin udes Kubica je slomio nogu,ali je super dobro prosao nakon sudara pri brzini od 275 km/h.problem je bio jer je naletio na straznju desnu gumu Toyote Jarna Trullija i to ga je katapultiralo prema zidu
__________________ Of all the things I've lost, I miss my mind the most |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: kubicin udes Da, slomio je nogu što je pravo čudo. Kad sam vidio onaj udes ostao sam bez riječi par min, bio sam siguran da je gotov. Srećom su te sigurnosne mjere stvarno na nivou i čovjek je ostao živ. Svaka čast njima, stalno im je glava u torbi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: kubicin udes ja mislim da je sreca sto mu se nista nije desilo... 2 puta je udario od zid...i jos letio 200 m...ali kad se zaustavio vidilo se da mrda prstima..i onda je stao skroz... evo sa The Official Formula 1 Website BMW Sauber’s Robert Kubica has escaped serious injury after crashing heavily in Sunday’s Canadian Grand Prix. Kubica suffered a light concussion and a sprained ankle in the high-speed accident. Kubica left the track on the run down to the hairpin, after making contact with the rear of Jarno Trulli's Toyota. The BMW Sauber became airborne, hitting a wall in the centre of circuit, before rolling to halt at the hairpin entry, with little more than its monocoque intact. Kubica was extracted from the car and transferred to the Circuit Gilles-Villeneuve’s medical centre, where he was able to speak with his manager. He was then airlifted to Sacre-Coeur hospital in Montreal by medical helicopter for further checks and is expected to be released on Monday. "It seemed a terribly long time, even though it was only minutes before I got the information that Robert is conscious and able to talk," said BMW's Mario Theissen. "According to the first medical reports, Robert has escaped this very heavy accident relatively unscathed." A decision regarding Kubica's participation in next weekend's United States Grand Prix will be taken at Indianapolis on Thursday.
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kubicin udes Heheh, ja sam na drugom forumu bio privi 'u nas' koji je objavio da mu nije niš i da se samo pretvara... Ljudi su još puno kasnije pričali o slomljenoj nozi i sl, ali ja bijah u pravu- neki tip je razgovarao s njim pa dao Niskozemskoj TV izvještaj o zdravstvenom stanju. ![]() Mislim da je prošle sezone u Cart-u jedna ženska imala nesreću koja je izgledala još strašnije, pa se odšetala sa jednom 'šljivom' (Catherine Legge, mislim da je to bilo na Road America)... Ali da mi je srce stalo kad sam vidio Kubicu kako leti na sve strane, i to stoji.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: kubicin, udes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:52.

Ljudi su još puno kasnije pričali o slomljenoj nozi i sl, ali ja bijah u pravu- neki tip je razgovarao s njim pa dao Niskozemskoj TV izvještaj o zdravstvenom stanju.