Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Auto Moto Sport
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auto Moto Sport Raspravljate o temi kubicin udes u Sport forumu; mislio sam da ga nece izvuci cijeloga! a sada citam da valjda samo bio bez svijesti i da normalno komunicira ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-06-07, 21:09   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-06-06
Godina: 14
Poruka: 39
feet se izdvaja iz mase
kubicin udes

mislio sam da ga nece izvuci cijeloga! a sada citam da valjda samo bio bez svijesti i da normalno komunicira sa ljecnicima! STRAVA
feet je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 21:13   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,917
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: kubicin udes

I meni je tako izgledalo,da je gotov, od bolida nije ostalo ništa.
Super da je sve O.K.
Izgleda da stvarno novi bolidi dobro mogu zaštiti i od ovakvih udesa.
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 21:18   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-06-06
Godina: 14
Poruka: 39
feet se izdvaja iz mase

cak da nije niti nogu slomio!
feet je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 21:29   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

jebeno..

LINK

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 21:31   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-06-07
Godina: 20
Poruka: 101
1111 se izdvaja iz mase

Lik je navodno nogu slomil i ostal je bez svijesti!
1111 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 22:38   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-07
Godina: 34
Poruka: 49
Goku se izdvaja iz mase

Kubica je slomio nogu,ali je super dobro prosao nakon sudara pri brzini od 275 km/h.problem je bio jer je naletio na straznju desnu gumu Toyote Jarna Trullija i to ga je katapultiralo prema zidu
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 00:11   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,186
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da, slomio je nogu što je pravo čudo. Kad sam vidio onaj udes ostao sam bez riječi par min, bio sam siguran da je gotov.

Srećom su te sigurnosne mjere stvarno na nivou i čovjek je ostao živ. Svaka čast njima, stalno im je glava u torbi.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 00:15   #8 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto

A evo čitam na f1 racing da nije čak ni nogu slomija te da će biti pušten sutra!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 11:50   #9 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,706
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

ja mislim da je sreca sto mu se nista nije desilo... 2 puta je udario od zid...i jos letio 200 m...ali kad se zaustavio vidilo se da mrda prstima..i onda je stao skroz...

evo sa The Official Formula 1 Website
BMW Sauber’s Robert Kubica has escaped serious injury after crashing heavily in Sunday’s Canadian Grand Prix. Kubica suffered a light concussion and a sprained ankle in the high-speed accident.

Kubica left the track on the run down to the hairpin, after making contact with the rear of Jarno Trulli's Toyota. The BMW Sauber became airborne, hitting a wall in the centre of circuit, before rolling to halt at the hairpin entry, with little more than its monocoque intact.

Kubica was extracted from the car and transferred to the Circuit Gilles-Villeneuve’s medical centre, where he was able to speak with his manager. He was then airlifted to Sacre-Coeur hospital in Montreal by medical helicopter for further checks and is expected to be released on Monday.

"It seemed a terribly long time, even though it was only minutes before I got the information that Robert is conscious and able to talk," said BMW's Mario Theissen. "According to the first medical reports, Robert has escaped this very heavy accident relatively unscathed."

A decision regarding Kubica's participation in next weekend's United States Grand Prix will be taken at Indianapolis on Thursday.
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 12:33   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Heheh, ja sam na drugom forumu bio privi 'u nas' koji je objavio da mu nije niš i da se samo pretvara... Ljudi su još puno kasnije pričali o slomljenoj nozi i sl, ali ja bijah u pravu- neki tip je razgovarao s njim pa dao Niskozemskoj TV izvještaj o zdravstvenom stanju.

Mislim da je prošle sezone u Cart-u jedna ženska imala nesreću koja je izgledala još strašnije, pa se odšetala sa jednom 'šljivom' (Catherine Legge, mislim da je to bilo na Road America)... Ali da mi je srce stalo kad sam vidio Kubicu kako leti na sve strane, i to stoji.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kubicin, udes

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111