Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Auto Moto Sport
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auto Moto Sport Raspravljate o temi McLarenu se lose pise ?! u Sport forumu; Ako se pokaže da je McLaren kriv u slučaju one špijunaže, mogli bi ostati bez bodova i biti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-07, 22:30   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 86
Lindemann je zabranio reputaciju
McLarenu se lose pise ?!

Ako se pokaže da je McLaren kriv u slučaju one špijunaže,
mogli bi ostati bez bodova i biti novčano kažnjeni! (odluka će bit donesena u četvrtak)

A čini se (po pisanju medija) da bi u tom slučaju Alonso napustio McLaren!
Lindemann je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 00:02   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,044
Tonco se izdvaja iz mase
Re: McLarenu se lose pise ?!

Citat:
Pravi autor: Lindemann Pogledaj Poruke
Ako se pokaže da je McLaren kriv u slučaju one špijunaže,
mogli bi ostati bez bodova i biti novčano kažnjeni! (odluka će bit donesena u četvrtak)

A čini se (po pisanju medija) da bi u tom slučaju Alonso napustio McLaren!
Nije mi drago zbog Alonsa i Hamiltona što će izgubiti bodove,ali bi mi bilo drago da se Ferrari vrati na vrh.
Tonco je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 00:46   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
Nije mi drago zbog Alonsa i Hamiltona što će izgubiti bodove,ali bi mi bilo drago da se Ferrari vrati na vrh.
Ja sam uvijek bio navijac Ferrarija,
ali nisam zadovoljan sa ovom sezonom!
Kimi je dobar, ali Massi fali agresivnosti i one sportske drskosti.

Npr. on je dobar kad ima cistu poziciju, ali kad treba napasti nekoga ili kad njega netko napada - onda nije dobar!

Kimi je dosta dobar, agresivan, drzak, brz... ali ove sezone je Ferrari vec ispucao kvotu kvarova!

Ne bi ni ja volio da skinu McLarenu sve bodove, ali barem da im skinu 10-ak bodova! Onda bi bila odlicna sezona do kraja!
Lindemann je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 00:54   #4 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Od kad je Schumacher otišao svejedno mi je, al bi mi bilo drago da peder Alonso ostane bez bodova.
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 01:40   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
Od kad je Schumacher otišao svejedno mi je, al bi mi bilo drago da peder Alonso ostane bez bodova.
Istina, i ja sam od kad znam za sebe navijao prvo za Sennu, pa onda za Schumachera.

Ali, moram priznati (iako ga ne volim) da je Alonso jako dobar vozac.
Ima brzinu, kvalitetu, ne grijesi puno, i dosta je agresivan vozac!
Lipo ga je gledat kad pretjece druge! On i Kimi imaju ono sto Massa i Hamilton nemaju!
Lindemann je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 01:50   #6 (permalink)
prof. Foruma

Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
Schumi je bio kralj,za mene najveći.On je bio spreman poginuti za pobijedu,mislim da nijedan od ove četvorice neće nikad biti kao Schumi.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 09:12   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Da pginuti- pitaj Hilla i Villeneuva, i ubiti.

Ne vjerujem da će biti išta od cijele stvari- ako i bude, nagodit će se Ferrari i McLaren. Ali ako i bude kazne, sumnjam da će oduzimati bodove vozačima (mada bi volio čuti Alonsa da oduzmu bodove McL i njemu, a ne Hamiltonu- to bi io šou za sva vremena ).

Zasad nisam impresioniran Ferrarijevim vozačima. KR se malo prilagodio, FM dobro koristi MS-a, no mislim da još niti jednom nisu napravili ništa spektakularno- za razliku od njih, čak je i Heidfeld uspio preteći McLarena u borbi za mjesto.
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 09:23   #8 (permalink)
prof. Foruma

Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Da pginuti- pitaj Hilla i Villeneuva, i ubiti.
Jel se u Villeneuva namjerno zabio zadnju utrku prije kraja,kad je Schumi imao bod prednosti,a Villeneuve vodio u zadnjoj utrci,pa se Schumacher namjerno zabio u njega da ostane taj 1 bod prednosti,a na kraju mu FIA oduzela sve bodove u toj sezoni.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 09:33   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
Jel se u Villeneuva namjerno zabio zadnju utrku prije kraja,kad je Schumi imao bod prednosti,a Villeneuve vodio u zadnjoj utrci,pa se Schumacher namjerno zabio u njega da ostane taj 1 bod prednosti,a na kraju mu FIA oduzela sve bodove u toj sezoni.
Da, VN Europe, Jerez 1997 (ne bi mu uzeli bodove i naslov da nije promašio)- Schumacher vodio i oštetio bolid, pa se zabio u JV-a kad ga je ovaj pokušao preteći. A u Hilla (isto za osvajanje prvenstva) VN Australije, Adelaide 1994.

Zadnji Uredio Wolf-HR : 26-07-07 u 09:35.
Wolf-HR je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 13:01   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Da, VN Europe, Jerez 1997 (ne bi mu uzeli bodove i naslov da nije promašio)- Schumacher vodio i oštetio bolid, pa se zabio u JV-a kad ga je ovaj pokušao preteći. A u Hilla (isto za osvajanje prvenstva) VN Australije, Adelaide 1994.
Ma nek se zabio, k'o ih *ebe. Oni su isto bili mekusci, nisu bili kalibar za prvaka!

U nedjelju su Massa i Alonso bili blizu tako slicnom sudaru, ali kazem opet - fali agresivnosti. Massa je trebao biti agresivniji kad ga je Alonso prelazio 4 kruga prije kraja, i izgurati ga sa staze!

Ali posto mu je Schumi savjetnik, mozda Felipe i nauci nesto!
Lindemann je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lose, mclarenu, pise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111