| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Moto GP 2008 u Sport forumu; Sta vi mislite ko će pobijedit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-08 Lokacija: Istra
Poruka: 76
![]() | Re: Moto GP 2008 DinoB jako lijepo izreceno....ja se nadam rossi, bez obzira sto mi je kao tim najdrazi crveni ducati
__________________ ...sorry ako nesto pogresno napisen...pravopis mi nije jaca strana... http://www.youtube.com/user/TonnyFerrari |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moto GP 2008 Citat:
ma nemoj bogati,ko je vodio pola utrke a ko se probija kroz gužvu jesi gleda utrku uopće sićaš li se lanjske dominacije ducatija ![]() evo rossijeve izjave nakon utrke: Znao sam da će biti teška utrka. Nadao sam se završetku utrke na podiju i pokušao sam stići do tog cilja, ali nisam mogao dugo zadržavati vozače iza sebe. Nasreću, iz ove utrke možemo uzeti dosta toga pozitivnoga. Znamo da imamo dovoljno snažan motor da se nosimo s Ducatijem, samo trebamo posložiti kockice kako bi sve sjelo na svoje mjesto', završio je Valentino Rossi. ubuduće nemoj pisati o nečemu šta neznaš ili nisi do kraja upućen!! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:57.

ne kontam sto ne prelazi vise negdje...
jesi gleda utrku uopće