| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Moto GP 2008 u Sport forumu; moze on sta hoce pricat...on je 5 zavrsio i to je to.. duacti ostavio yamahu 5 sekundi..jesi vala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Moto GP 2008 moze on sta hoce pricat...on je 5 zavrsio i to je to.. duacti ostavio yamahu 5 sekundi..jesi vala upravu... prosle sezone su ih ostavljali po 10
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. Zadnji Uredio DinoB : 11-03-08 u 12:39. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moto GP 2008 Citat:
pa ja nemogu virovati kako si ti hrabar i smion mlad čovik,ti tvrdiš da rossi nema pojma šta priča i da si taj koji zna pravu vrijednost i odnos snaga u GP-u.. e bogami svašta se ovde da pročitati ![]() ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Moto GP 2008 GDJE JA TVRDIM DA ROSSI NEMA POJMA??? znas li ti citat? ja kazem da je glup zato sto ne ode u hondu npr, jer sa ova kanta koju trenutno vozi umanjuje njegove vozacke sposobnosti...a ja ga smatram najboljim vozacem bez premca... p.s. kao sto kazes svasta se moze procitat ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moto GP 2008 evo tvoje izjave: a evo opet rossijeve izjave nakon utrke: Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Moto GP 2008 Citat:
![]() ti govoris da sam ja rekao da rossi nema pojma...ja to apsolutno nigdje nisam rekao niti aludirao na to... a tvrdim da je yamaha miljama daleko iz ducatia...sto se moglo primjetiti cijele prosle sezone... a ti ako mislis suprotno mozes slobodno prestati gledati moto gp posto nemas nikakve koristi..cim ne mozes uociti i vise nego uocljive razlike... p.s. rossiu je yamaha dala puno vise novca kad je prelazio i on je znao gdje prelazi..tj da prelazi u losiju ekipiu...i to se odma osjetilo na njegovim rezultatima.. pogledaj rezultate rossija kad je vozio hondu i uporedi sa rezlutatima u yamahi...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moto GP 2008 Citat:
te:sad mi reci da ovo nisi ti pisa nego tvoj zli brat blizanac ![]() znači ipak si upućeniji i pametniji od samog rossija ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Moto GP 2008 care moj, necu da te vrijeđam, ali ti ocigledno ne kontas... da li bi ti o svom timu, kakav god da je , govorio da je najgori?? naravno da ne bi... Znaci ti mislis da je yamaha jednako dobra kao i ducati???ako tako mislis, mali savjet, okani se moto gp-a i idi gledaj konjske trke....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
reci ti meni dvi stvari kad već o tome raspravljamo.. 1.) jesi gleda prvu utrku ? 2.) koje tu utrku vodio pola vrimena,a koje lovio i vata uz probijanje prvo misto u utrci? i sad mi reci da je isto ka lani,nije moj care jer lani je ducati rastura s pola snage ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Moto GP 2008 koji je rossi zavrsio, prvi, drugi ili mozda 6-ti?
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.