On je inače trebao otići u ovu privatnu momčad koja je ušla u moto gp,ali mu je Sete zdrpio mjesto,ali nema veze,Rossi će ga po još koji put osramotiti na stazi!
Raspravljate o temi MOTO GP 2009 u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; a steta .......
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
On je inače trebao otići u ovu privatnu momčad koja je ušla u moto gp,ali mu je Sete zdrpio mjesto,ali nema veze,Rossi će ga po još koji put osramotiti na stazi!
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Steta za Melandria...Veliki talenat.Nadam se da ce jednom doci do izrazaja...
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Pa za sada postoji sam jedna privatna momčad u GP-u.. A s obzirom na krizu u svijetu, te odustajanja velikih momčadi, kako u F1 tako i u GP-u, teško da će itko imati toliko para da financira momčad..
To i ja mislim, ali više je izgledno da će se voditi mrtva utrka između Rossija i Stonera..
Never ride faster than your angel can fly..
A mene živo zanima što će Kentucky Kid ove sezone napraviti.. LOL
Never ride faster than your angel can fly..
Ispodprosječni vozač nije...prošlu je sezonu završio sa 105 bodova i bio 11 u poretku.Nije to neki bajni rezultat ali je solidno odvozio svoju prvu sezonu u moto gp-u.
Kad je yamaha radila pravilno on se uvijek vrtio oko 6-8 mjesta,bolje nije ni mogao jer se zna koji vozači večinom zauzimaju mjesta ispred. A i njegova yamaha M1 je bila shit po pitanju top speeda.
A i malo je glupo ga osuđivati nakon jedne sezone.Razlika između moto gp-a i superbikea nije baš za zanemarit.
Ah gle,vozi Ducattija,najbolji motor,najbrži motor,to mu mora pomoći...
zato i kazem..englezi velicaju taj superbike...i ocekivali su od njega da vozi u GP-u kao sto je vozio u Superbikeu...ali ne mozeeeeee![]()