na utrke neidem..pratim kolko se to kod nas može pratiti..preko motopulsa
Raspravljate o temi Motocross, supercross u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; Jel prati neko motocross ili supercross prvenstvo Hr ? Ili možda vozi?...
na utrke neidem..pratim kolko se to kod nas može pratiti..preko motopulsa
All in all you're just another brick in the wall......
Da. Svi znaju šta je to nogomet, ali prosječni hrvat ni ne zna šta je to motocross i supercross. Baš zato što u Hrvatskoj nemaš gdje vidjet, čut, ni pročitat ništa o tome.
Možda bi puno ljudi čak došlo to pogledat u živo kada bi znali kada i gdje će bit sljedeća utrka prvenstva HR.
Ovo je najbolja naša stranica o tome. Ko se zaleti na nju, vjerojatno će otić pogledat koju trku uživo. Ko voli motosport, neće mu bit žao.
Motocross portal - KTVJ Online - Naslovnica
oho super portal..tj. odličan..stvarno iznenađujuće..samo naziv portala....je minus
ipak puuno više volim super moto od crossa..
da bjelovar,križevci....i malo gajića pred antonijem...
a čitao sam..i regao sam se na forum..ali trebam čekati aktivacija..mah razmišljao sam da mijenjam ovu svoju kramu od skutera za nekaj..samo kaj bi mogel dobit za cca 5soma...a imam cordura jaknu i neku običnu kacigu...tak da...trebam SPONZORA
Vidiš, jedno si gledao-drugo nisi. Trebaš i jedno i drugo vidjet uživo. Probat pa prosudit.
Nemam ništa protiv supermota. Probao sam i bilo je dobro dok je trajalo.
Za supermoto ti treba još puuno novaca, a za motocross bi se moglo skoro sve s tim novcima nabavit.
Na sponzore ne računaj. Razočarat ćeš se.
ma lol da znam..to je bio cinizam za sponzore...a chuj...nikad se nezna..ako sjednem na neki takav motorček i svidi mi se...zashto ne..ali ipak josh sam mlad nezaposlen...
Nikog na ovom forumu ne zanima motocross?
Nije ni čudo. Kod nas su u modi neki drugi sportovi uz koje ide piva, cigareta, narodnjaci...![]()
Ovo bi možda trebalo ić u rekreaciju ali neću novu temu otvarat.
Dakle, šareno društvo sa rekreativnog druženja prošlog vikenda: