| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Motocross, supercross u Sport forumu; imam ja jedno pitanjce, možda i nema smisla ali moje je da upitam koliko vremenski traju takve utrke? koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Motocross, supercross imam ja jedno pitanjce, možda i nema smisla ali moje je da upitam ![]() koliko vremenski traju takve utrke? koliko traju najduže, mislim na standardne utrke ![]() ima li istine da gubite kilograme tijekom jedne utrke, kao što je slučaj sa formulom (što sam čula, ali ne znam je li i to istina), i eto, to me zanima... i naravno, ako jeste, koliko kilograma, i tako... koliko traje oporavak itd itd onako zanimljivosti me zanimaju... unaprijed hvala ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter | Re: Motocross, supercross kolko ja znam utrke traju oko 2o min, oporavak ti zavisi o vrsti povrede i na kojem mjestu si se povrjedio/a, i brijem da gubiš kilograme jer je fakat naporan sport i znojiš se ko konj, bila zima il ljeto, tak da vjerojatno zgubiš, a moras i jačat ruke, noge i tak to sve, tak da ziher zgubiš, a sad kolko to neznam. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: motocross, supercross |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:24.