| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Najlošiji od najboljih??? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: carllito to je pitanje više na nekoj psihološkoj bazi,preduboko je to za nas to ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji je najlošiji vozač od najboljih u F1? | |||
| Raikkonen | | 0 | 0% |
| Massa | | 10 | 43.48% |
| Kubica | | 2 | 8.70% |
| Heidfeld | | 6 | 26.09% |
| Alonso | | 2 | 8.70% |
| Hamilton | | 3 | 13.04% |
| Glasači: 23. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Najlošiji od najboljih??? Citat:
![]() nekima je i tako jednostavne stvari tesko skontat ...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najlošiji od najboljih??? ne znam ko glasa za Heidfelda. bolid je u potpunosti raden za Kubicin stil voznje, a Heidfeld je 2. vozac prvenstva...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji od najboljih??? Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji od najboljih??? Sorry, al pitanje mi je bez veze... Svaki od njih ima vrlina i mana, a i ne voze jednake bolide tako da je glupo uspoređivat... Ovi Ferrarijevci koji misle da je to Alonso se varaju, neka malo pogledaju u svoju momčad iznenadit će se da ima i lošijih...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji od najboljih??? Ma neki su spomenuli, možda nisu glasali... Meni je pitanje bez veze, jer nije određeno po čemu se određuje tko je najlošiji... Jbg neki glasaju po rezultatima, a neki po tome u kojoj je netko momčadi ili koji im je najmanje drag da ne kažem da ga mrze... Sve su to dobri vozači, jer inače ne bi ni bili u F1...A sad tko koga voli ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najlošiji od najboljih??? slazem se u potpunosti... svako ko je u F1 zasluzuje tamo bit... moglo bi se sudit jedino da svi voze isti bolid... i onda bi to bilo to... tek bi se tad dalo o tome pricat... jos uvjek vlada, ko ima bolji auto, on je naprjed a vi ostali nam gledajte u leda... i u tome ko bi bio prvi da svi voze isti auto odlucivale bi nijanse, i pobjedio bi onaj ko bi imo najvise srece... mozda i Sutil ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:05.