| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Novi prvak u F1 u Sport forumu; nikad se ne zna ali reći ću Kimi... |
| Vidi Rezultate Anketa: Novi prvak? | |||
| Kimi Raikkonen | | 18 | 60.00% |
| Lewis Hamilton | | 9 | 30.00% |
| Heiki Kovalainen | | 0 | 0% |
| Robert Kubica | | 3 | 10.00% |
| Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi prvak u F1 nikad se ne zna ali reći ću Kimi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: Novi prvak u F1 Citat:
:smajlic-se-usro-u-gace-od-smijeha
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. Zadnji Uredio DinoB : 06-04-08 u 22:26. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Novi prvak u F1 e dino ti si nevjerojatno nedokazana osoba... i daj vise prestani srat po Hamiltonu... moze? drzi to svoje neispravno misljenje za neku drugu priliku, da mi nebi morali bit ko ovaj gore navedeni smajlic...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-08 Godina: 35
Poruka: 2
![]() | Re: Novi prvak u F1 Kimi naravno!!!!!! ![]() ![]()
__________________ www.best-hrforum.com |
| | |
| | #19 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Novi prvak u F1 moze se ova tema zvat i "Novi stari prvak F1" ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi prvak u F1 Iskreno bmk, želim samo da bude zanimljiva sezona...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.