| Re: Putovanja na F1 evo bio ja prosle godine u Mađarskoj na Hungaroringu ! Ovako krenuli smo vlakom iz Čakovca povratna karta oko 140 kn i 5 sati vožnje, prođe ko nista ! Dolaskom na kolodvor (Keleti) uletavaju curice i nude Hostel,mi platili 16 € po nocenju banana soba ali prozivi se s tim da su nas ukrcali u kombi i dofurali o hostela ! Krenuli smo u subotu a vracali se u ponedjeljak ! Na carini ono ok nema neke kontrole sta nosite, samo se kontroliraju pasport(:-)) Kad smo se smjestili U Hostelu krenuli smo u obilazak grada, odlican je ! Vratrili smo se u stan oko 20 h, malo odmorili i krenuli u diskoteku gdje je pola litre pive bilo oko 15 kn a upad 30 kn. Unutra je fakat bilo ljudi koji su dosli na Formulu. Disko se zove Rio ima na netu! Ubiti bio nam je oko 100 m od Hostela ! Drugi dan u jutro smo otisli do recepcije i pitali lika kao besplatno doci do staze, ima jedna linija metroa koja vozi do autobusnih linija koje opet voze do staze ! Preporucujem kupiti jelo dan prije, neke sendviče jer je na stazi jako skupo ! Karte nismo imali a cijena za stajanje je 100 €,jedan je kupio dječju (Junior) za 50€ i upao je unutra,tako da se moze prosvercati ! Ako ne padnete na jedan ulaz preostaje vam jos 7,jos ako ste dječjeg lica evo vam ! Mi ostali nismo htjeli riskirati ipak nam je bilo prvi put ,ali ubuduće idemo na soluciju sto jeftinije, sa bilo kojom varijantom ! Na stazi gdje ljudi stoje fakat je slozeno da ne vidis puno pa se treba malo i progurati da bi dobro vidio ! Nakon utrke otvara se sve staza i mozete trcati ( i jos 10000 ljudi da slikate vozace ) po stazi ! Iza glavnih tribina imate za kupiti suvenire ! Ja kupio zastavu od McLarena za 40 €, origigi majce oko 100-150€ zavisi ! Nakon sto to obavite lagano na tribine da vidite bokeve jer se sve otvori ! I nakon toga polako koracate sa ruljom koje je bilo fakat bilo oko 120000, do autobusa gdje vas je ostavio i natrag za grad ! Linija imate tako da ne morate zuriti ali kad bus dođe fakat je pun bus ko salama! Taj bus je besplatan ! Ali gradski prijevoz bi bilo dobro platiti jer su nas čopili i kazna je 5000 forinti(150 kn) po glavi ! A trodnevna karta je 120 kuna za sve smjereove neograniceno! Karte se kupuju u metrou ! Nakon toga smo krenuli jos malo po gradu i u stan na odmor ! Pive su jeftine ubiti cijene su ko kod nas! I u ponedjeljak smo oko 14 h krenuli sa vlakom doma ! I stigli u Čakovec u 20.12 h Taj vlak vozi za Zagreb i do Splita ! Evo za one koji su zainteresirani ! Krenite, doživljaj na stazi je nešto kad se upale motori ! I SRETNO
Zadnji Uredio sapa : 27-06-08 u 01:22.
|