- Razlog
- Offtopic
Raspravljate o temi Raspored za sezonu 2009 (402 Street race) u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; Ako ce bit ista od toga, trebalo bi izgledati ovako: Sukladno donešenim zaključcima Organizacijskog odbora utrke ubrzanja "402 Street race", ...
Zadnji Uredio korisnik62 : 18-11-08 u 10:14
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
Najveći car foruma
Ej stari malo si fulo temu, nije ti ovo f1, vec 402 streetrace...
Za sve koi nisu znali ovo je tema o 402 street race...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Promjenjen je naslov, ubuduće kad otvaraš temu napiši u naslovu o čemu se radi kako ne b dolazilo do zabune![]()
Zadnji Uredio gggiga : 18-11-08 u 11:28
Hvala, my bad...
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Bit će zanimljiva Velika Gorica u 9. mjesecu. Ajd u sto kuna da se nece za taj termin odrzati jer će kiša padati![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
nadan se da će biti nešto od od sezone 2009....
a ovo u zd aklo bude,ja iden pa taman vozia klasu 25+sek al iden
ove godine smo bili tolko nabrijani na onaj u gorici...frend trebao voziti,auto bia složen predobro i na kraju ništa![]()
mudra izreka
sad san pnovo pročita,prvi put uopće nisan ni skužda da piše šepurine...vidin aerodrom pa automatski mislia zemunik....
za početak u šepurinama nema baš aerodroma ima neki heliodrom koji je daleko manji od aerodroma,al valjda je dovoljan za potrebe SR....al neznam kako će to biti jer je morh odlučio da to više neće biti vojna baza nego će se do kraja 2009 iselit vojska i poćet gradnja turističkih objekata koje će investirat i domaći i strani investitori.....
al nadam se da će sve uspiti i da bude i sr u zadru![]()