Raspravljate o temi Raspored za sezonu 2009 (402 Street race) u Auto Moto Sport forumu, dio Sport foruma; swift gti...a zna san još dosta ljudi koji bi vozili... a iz zd znan ekipu sa skupocjenim autima koji će ...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
ja san iz zadra pa znan kako je doli...iako ovo illegal recimo kako je u zg ina ili billa baš i nema..recimo napravi se neki meet od ekipe zd-tuninga al to je slabo...bilo je par puta organizirano kad se veča ekipa skupila i malo vozila pa završilo na yt pa vidiš baš jucer bilo na vijestima kao da će većina biti na razgovoru i upozorena.....
al stvarno bi volia da bude...a ako ne zd bar da se neki održi jel je žalosno nije to neka lova za organizaciju da se nemože skupit od par sponzora....
Ma da, to šta se skupi par ljudi pa se proganja po cestama...
Stvarno ne kuzim zasto se malo više ne uloži u taj sport,i to što kažeš pa nije to neka lova...al svi bi malo dali, a puno uzeli,jebiga šta češ kad smo lopovska država...
Nadam se da če ove godine bit nešto od toga jel kolko se uspjelo saznat dobre su se mašine slagale...
Samo da nebude ono tresla se brda, a rodio se miš.
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
max respect
ako bude ovaj u zd jel dolaziš?
A moram da idem na sve trke inace ce mi
sponzori otkazati, a onda mogu da se
slikam sa parama.
Znaci dolazim i u Zadar
P.S Ne dolazi samo moj yugo doci ce i BIMOTO
streetracer
"CESTA NIJE PISTA" (vec trkaca staza)
"NO TURBO NO FUN"
Evo, koga zanima tu su nova pravila za nadolazeću sezonu:
Welcome to 402Streetrace.com
Jel se danas održava u Osijeku Street Race?