| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi Schumacher taxist !!! u Sport forumu; je kralj i gotovo Premda je u zasluženoj mirovini, sedmerostruki prvak u formuli 1 Michael Schumacher ne prestaje iznenađivati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | je kralj i gotovo ![]() Premda je u zasluženoj mirovini, sedmerostruki prvak u formuli 1 Michael Schumacher ne prestaje iznenađivati vozačkim umijećem Schumacher je u subotu s obitelji sletio u Coburg (Bavarska) te se zaputio taksijem u 30-ak kilometara udaljeno mjesto Gehuelz kako bio preuzeli Eda, štene australskog ovčara. Međutim, na povratku prema aerodromu 38-godišnji bivši prvak u Formuli 1 shvatio je da će najvjerojatnije zakasniti na let. Sedmerostruki svjetski prvak pristojno je zamolio vozača Tuncer Yilmaza da mu prepusti upravljač. 'U idućem trenutku našao sam se na suvozačkom mjestu vlastitog taksija, s nevjerojatnim Schumijem za volanom', Tuncer Yilmaz je rekao njemačkim novinarima, 'vozio je punim gasom, pretječući na nekim nevjerojatnim mjestima.' Taksist je priznao da je, uz velikodušnu napojnicu (100 eura), dobio vožnju života jer ga nitko dotad nije provezao kao Schumacher. Suvišno je reći da je obitelj Schumacher stigla na vrijeme na aerodrom. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Schumacher taxist !!! Suvišno je reći da je time ugrozio druge sudionike u prometu ![]() Treba mu oduzeti vozačku, eto
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Schumacher taxist !!! Istina, svakako neodgovorno i neprofesionalno....... I, naravno, taksistu bi bio istog trenutka uručio otkaz a Schumacheru kaznu za ugrožavanje prometa......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Schumacher taxist !!! Prepustio je drugome da vozi...... Zamisli na šta bi ličio auto kada bi ga svatko tako vozio....... On je taksist pa logično, zaposlen da on vozi a ne da drugi voze.......... Da je slučajno bila prometna, osiguranje ne bi pokrilo troškove popravka......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Schumacher taxist !!! tako je, vozačku i jednom i drugom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.