| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi VN BRAZILA u Sport forumu; odlična utrka, super utrka jos jednom svaka čast kimiju i massi na super odrađenoj utrci, bez greske hamiltonovo “ne”iskustvo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN BRAZILA odlična utrka, super utrka jos jednom svaka čast kimiju i massi na super odrađenoj utrci, bez greske hamiltonovo “ne”iskustvo ga je ipak mislim kostalo ali ima vremena za njega
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: VN BRAZILA ma neka je i alkos više osvojio naslov,bio je i red. stvarno su oba ferarija perfektno odvozila utrku.kimi je zasluženo osvojio jer bio jako brz cijelu sezonu,ali podatak da je u 7 sezona ostvario 16 pobjeda ja strašan. iako sam za mclaren(alonsov) draže mi je da je kimi osvojio nego hamilton. alonso je bio dosta sporiji izgleda da se nije spustio ispod 1.14 po krugu. zna li tko u čemu je bio problem?
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN BRAZILA alonso mi se cinio kad je dosao na trece mjesto kao da se nije uopce ni borio da pristigne prvog dvojca,bas cudno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: VN BRAZILA znam da je hamilton imao problema s mjenjačem...a za alonsa mislim da nije imao problema... ali sam siguran da mu je vise drago sto je kimi osvojio.... ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: VN BRAZILA ma morao je imati nekakvih problema kad su i massa,kimi i hamilton radili skoro 2 sec brže vrijeme. možda je jedan od problema bio to što mu je ovo druga utrka s tim motorom a jergović kaže da je u drugoj utrci motor slabiji za 10-ak KS.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #30 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: VN BRAZILA 3 utrke moras odvozit sa jednim motorom...znaci ne smijes mijenjat nista... sto znaci da su tokom sezone svi ostali imali iste probleme...stvar je u tome sto se to alonsu mozda desilo u pogresnoj utrci...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brazil 2007, f1 brazil, vn brazil, vn brazila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.