| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auto Moto Sport Raspravljate o temi VN Kanade u Sport forumu; Uf, današnja utrka je vratila sve šta se dosada nije događalo Prvo izljeatanje Alonsa na onom prvom zavoju mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VN Kanade Uf, današnja utrka je vratila sve šta se dosada nije događalo Prvo izljeatanje Alonsa na onom prvom zavoju mislim jos je 2 puta izletija tu ali dobro mali Rookie svaka čast, skidam kapu pole, i dobivena utrka nemam rječi, prvenstvo je njegovo onda Massa i Kimi, Massa dobiva crnu zastavu jer je izasa kroz crveno u boksu, Kimi s obzirom da je ima slomljen prednji spojler dobro je i šta je uspija držat Alonsa iza sebe, ali mislim da on može puno više, i da če to do kraja sezone pokazat ..onda Kubičino izljetanje Isuse, trnci su me prošli, sa 275km/h se zalipija u oni zid , još je i odlično proša! Čestitke također Wurtzu na 3 mjestu (kako je tu on dospija ) i Heikiju na 4. mistu !! I za kraj SATO CAREEEEE! ![]()
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN Kanade Jbg, žao mi jer što je mali Rosberg opet spušio- izvrsno je vozio (osim one piruete sinkronizirane s Trullijem?) i završio loše (Wurza nigdje, puno sporiji- a ima sreće k'o majmun i dobaulja do 3. mjesta)... Ali da su se svi razbijali k'o bedaci, i to stoji- super što je Kubica prošao bez lomova, a kamoli što gorega. Hehe, ne viđa se često da Sato u istoj utrci pretekne Raikonena i Alonsa... ![]() A za Hamiltona- ne volim ni pomisliti koju bi prednost imao na kraju utrke da nije bilo SC-ova- možda bi samo još Heidfeld i još auto-dva bili u istom krugu...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 11-06-07 u 00:47. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: VN Kanade Kažu da će po satu nazvati grad u Japanu zbog toga ![]() A ne bi se ni čudio da bude tako ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: VN Kanade strašna utrka puna zanimljivih događanja. ovaku utrku nisam gledao od hungaroringa prošle godine. najjača mi je nevenova izjava kad je mislim sato pretekao alonsa "prošao je kao vruć nož kroz puter"
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VN Kanade Vodoinatalater- Kimija je prešao negdje oko 30-og kruga, malo ga je stiskao, Kimi se 'zabremzao' i otišao preširoko, a Sato 'uletio' i pretekao ga... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: kanada, vn kanade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:59.

Prvo izljeatanje Alonsa na onom prvom zavoju mislim jos je 2 puta izletija tu
ali dobro mali Rookie svaka čast, skidam kapu pole, i dobivena utrka nemam rječi, prvenstvo je njegovo
onda Massa i Kimi, Massa dobiva crnu zastavu jer je izasa kroz crveno u boksu, Kimi s obzirom da je ima slomljen prednji spojler dobro je
) i Heikiju na 4. mistu